"Lekker relaxen in prachtig huisje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Magreetha

Vlak voordat Magreetha eindelijk eens op vakantie kon, gooide de coronacrisis roet in het eten. Ze had net een midweek in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Hunzedal aangeboden gekregen. Gelukkig kon dit in juni alsnog doorgaan. Ondanks het feit dat er nog wat beperkingen waren ten gevolge van de coronacrisis, werd het een groot succes.

Prachtig weer

Magreetha: “We hadden geluk: toen we van huis gingen werd het prachtig weer en dat bleef de hele week zo. En wat fijn dat we toch nog op vakantie konden. Ik was nog nooit echt op vakantie geweest, behalve een weekend op een camping, misschien wel 20 jaar geleden. Voor mijn zoontje van vijf was het zijn eerste vakantie-ervaring.”

Het park en de omgeving

“Mijn kind speelt graag buiten. Vanwege het mooie weer konden we goed naar het meertje dat bij het park hoort. Daar heb je een zandstrand en de kleine kon zich hier lekker uitleven op een houten klimtoestel dat op een soort eilandje staat. Verder hebben we waterfietsen gehuurd en minigolf gespeeld. Dat laatste vond mijn kind ook hartstikke leuk om te doen.
We hebben ook aardig wat van de mooie omgeving gezien. Niet alleen toen we boodschappen gingen doen in het dorp, maar we hebben ook rondgereden met de auto en zijn o.a. naar de hunebedden geweest.”

In en om het huisje

" De huiskamer, de slaapkamers en de keuken, alles was keurig schoongemaakt. En wat lekker, die privacy! Je hebt geen overlast van andere mensen en zelf ben je ook een ander niet tot last, zoals bijvoorbeeld op een volle camping. Mijn zoontje vermaakte zich prima op de glijbaan en de schommel die bij het huisje hoorden. Je hebt je eigen tuin die afloopt naar het water waar je een soort privéstrandje hebt. Op de bovenverdieping van het huisje is een leuke speelruimte. Ik stimuleer graag het buiten spelen en door het mooie weer deed mijn zoontje dat vanzelf al. Dan geeft hij de voorkeur aan buitenpret boven bijvoorbeeld spelen met een computer.”

Ander vermaak

“Door de coronacrisis was Koos Konijn er zelf nog niet. De kidsclub was nog een beetje beperkt en voor sommige activiteiten was mijn zoon nog te klein. Dat gaf in ons geval echt niet, want mijn zoon is een buitenkind en vermaakte zich prima. Leuk was ook de cadeaukaart die bij dit arrangement hoort. Hiermee hoef je voor veel activiteiten niet te betalen en we hebben er ook lekkere pizza’ s e.d. mee afgehaald. Mijn zoontje was ook blij met de Koos Konijnknuffel en de speeltjes die hij bij aankomst kreeg”

 

"Zo fijn om er lekker even met je eigen gezinnetje uit te zijn”  Magreetha

 

Genoten

“We hebben enorm genoten. Het was zo fijn om er lekker even met je eigen gezinnetje uit te zijn en niet met allerlei lastige dingen bezig te hoeven zijn. We zijn echt uitgerust weer naar huis gegaan.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi