"‘We hebben zo genoten!!! Ik heb er gewoon geen woorden voor'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Malika en familie

Malika is een alleenstaande moeder van twee tieners (15 en 13 jaar). Ze hebben een hele stressvolle periode achter de rug en ook de huidige situatie is nog vol uitdagingen. De hulpverlening heeft het gezin aangemeld bij Stichting Reis met je Hart en Malika is super blij en dankbaar met het aanbod om een lang weekend naar vakantiepark de Krim op Texel te mogen gaan: 'We zijn al jaren niet weg geweest en we zijn echt 'zó aan vakantie toe'.

Niet één maar twee huisjes

Aangezien ik zelf geen auto heb en het slepen met bagage in het OV geen optie was (vanwege gezondheidsklachten), was mijn zus bereid om ons te brengen en ook weer op te halen. Dat bleek alleen toch ook nog best wel een hele onderneming te zijn om 2 x heen en weer te reizen, wat 4 overtochten met de boot zou inhouden in een paar dagen. Reis met je Hart heeft daarom aan het vakantiepark gevraagd of er een 6-persoons huisje mogelijk was, zodat mijn zus kon blijven met haar 2 kinderen. Er waren echter alleen 4-persoons bungalows beschikbaar kregen we te horen. De Krim bood als oplossing 2 huisjes aan!!!! SUPER fijn!

Gastvrij ontvangst en fantastische huisjes

Wij zijn heel gastvrij en professioneel ontvangen bij check-in. We kregen allerlei bonnen voor activiteiten en horeca. En ook fietsen stonden voor ons klaar. De huisjes zijn fantastisch, bedden sliepen heerlijk. Gezellig en mooi, super schoon, leuke meubels en zelfs een vaatwasser. Alsof dat al niet genoeg was, vonden we bij aankomst ook nog een gigantisch boodschappenpakket met van alles en nog wat erin.

Veel gedaan

Het was heerlijk weer, waardoor we veel hebben kunnen doen: gefietst, gezwommen, naar het strand geweest, de vuurtoren bekeken, gewandeld en heerlijk gegeten.

Ook veel te doen op het park

Er waren voldoende andere tieners waar mijn kinderen mee gingen voetballen, naar de gamehall gingen en gingen laser gamen. We zijn ook naar de minigolf geweest. En natuurlijk hebben we volop gezwommen. Wat een geweldig zwembad met al die glijbanen. Ook het springkussen/trampoline is veelvuldig uitgeprobeerd.

 

"De rust en vrijheid heeft ons zo goed gedaan" 

 

Vakantie gevoel

Ik heb er geen woorden voor hoe dankbaar we zijn. De rust en vrijheid heeft ons zo goed gedaan. Jammer, dat het zo snel voorbij was, we hadden graag langer gebleven. Maar hoewel het kort was, hebben we toch het gevoel op vakantie te zijn geweest.

Super bedankt!

We hebben het écht naar onze zin gehad. Wou dat het altijd kon voorduren. Bedankt ook voor de vriendelijkheid van al het personeel. BEDANKT voor alles!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door vakantiepark de Krim en vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi