"Wij werden hier echt helemaal blij van!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Almere

Mandy

Mandy had met haar drie kinderen na een jaar vol van allerlei tegenslag wel een vakantie verdiend. En op vakantie was zij al jarenlang niet meer geweest. Tijd dus voor een fijn lang weekend op het Landal vakantiepark Heideheuvel! Temidden van een prachtige omgeving bracht het gezin hier een paar dagen vol afwisseling door.

Goede start

“Gelukkig beschik ik over een auto, dus kon ik zelf naar het park rijden en had ik ter plaatse ook vervoer. Dat kwam mooi uit, wat er is een hoop te zien en te doen. Het huisje was mooi ingericht en bij aankomst waren er o.a. beddengoed, handdoeken én een mand vol boodschappen aanwezig. Daar hebben we heel fijn gebruik van kunnen maken”

Mooie wandelingen

“De mooie omgeving nodigde uit tot het maken van wandelingen, niet alleen op het park zelf maar ook daar buiten. We zijn twee keer naar de Loenense waterval gegaan en hebben daar lekker rondgewandeld.”

Naar Apeldoorn

“We zijn ook met de auto een dagje naar Apeldoorn geweest. Daar hebben we de plaats verkend, gezellig winkeltjes gekeken en lekker patat gegeten. We kwamen ook nog met mensen van de kerk aan de praat, en omdat ik zelf ook gelovig ben klikte dat goed. Deze mensen komen later nog bij ons thuis op bezoek. Leuk dat je tijdens zo’ n vakantie weer nieuwe mensen leert kennen.”

Waterpret

“Op het park zelf wordt er voor de kinderen het nodige georganiseerd, maar het zwemmen vonden mijn kinderen het leukst. Ze wilden echt het bad niet meer uit! De badmeester zag dat mijn kinderen zoveel plezier hadden en liet ze zelfs na sluitingstijd van het bad gewoon nog een half uur doorspelen.”

 

"Na dit weekend ging ik helemaal relaxed naar huis." Mandy 

 

Vriendjes gemaakt

“In het zwembad maakten mijn kinderen al snel vriendjes. Bijzonder hierbij was, dat de nieuwe vriendjes allemaal tweelingen waren, en ik ben zelf ook een tweeling. Uiteindelijk moesten we natuurlijk weer naar huis, waar gelijk weer de nodige rompslomp wachtte. Maar ik ging echt helemaal relaxed van het park af.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal Greenparks.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi