"Eindelijk even weg en ontspanning!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Roggeveen

Mandy met haar man en vier kinderen

Lekker even weg en tijd voor ontspanning. Mandy gunde dat vooral haar kinderen al héél lang. Geen tijd, geen geld, maar halverwege juni 2018 was het eindelijk zover! Via Lora / Rent-a-tent stelde op de luxe camping De Katjeskelder bij Breda een comfortable bungalowtent ter beschikking, waar het gezin van een paar mooie dagen kon genieten. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij Via Lora / Rent-a-tent en NS International.

Op weg

De vakantiebestemming lag niet echt naast de deur en Mandy was aangewezen op het openbaar vervoer. “We hadden dagkaarten voor de trein gekregen en dat ging prima. Daarna moesten we nog een stukje met de bus. Alleen had de camping geen eigen bushalte dus moesten we vanaf de halte nog een kwartier langs de weg lopen. Eenmaal ter plekke kon de vakantie echt beginnen!”

Piekfijne tent

“De tent zag er keurig verzorgd uit. Hij was lekker groot. We konden er met zijn zessen in slapen op normale bedden en je kon er ook goed in koken. Alleen moesten we zelf slaapzakken meenemen. Dat is al aardig wat bagage dus hadden we verder geen spullen zoals tennisrackets of een barbecue bij ons.”

Leuke ervaring

“De camping en het kamperen zelf waren een leuke ervaring. Alles was netjes onderhouden en goed schoon. Het zwembad, de speeltuin en de animatie zijn gratis maar voor bijvoorbeeld midgetgolfen of huurfietsen moet je wat betalen.”

Zwemmen en spelen

“Het zwembad is geen standaard bad. Er is een mooie waterglijbaan en je kunt van binnen naar buiten zwemmen. De kinderen vonden het prachtig! We hebben er een hele dag doorgebracht. De kinderen hebben zich ook in de speeltuin goed vermaakt.

 

"De kinderen vonden het prachtig" Mandy

 

Animatie

Op de camping was een uitgebreid animatieprogramma en wat de kinderen heel leuk vonden was de minidisco. Daar hebben ze enthousiast aan meegedaan.”

Weer naar huis

"De terugreis verliep voorspoedig. Moe maar voldaan kwamen we weer thuis. Wij zijn heel blij dat wij deze vakantie hebben meegemaakt."

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Via Lora / Rent-a-tent en NS International

Deze vakantie vond plaats in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi