"'Een nieuw begin in een liefdevol warm huis met een gelukkig kind''"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Groningen

Manuella en Dylan

‘Jeetje, dit was een bijzondere beleving om mee te maken! Nooit verwacht dat ons dit ooit zou overkomen. Dit kwam precies op het juiste moment!’ schrijft Manuella naar Stichting Reis met je Hart na het weekend bij Koos Konijn Hunzedal. 'We waren heel erg toe aan even samen te zijn in een andere omgeving, na het afronden van een hele heftige periode door scheiding en 4 ellendige jaren in de schuldsanering, waarin we van nog geen 6 -15 euro per week moesten zien rond te komen en ik alle voedsel aan mijn kind gaf zodat die maar gezond zou blijven. Overleven dat deden we’.

Overdag hard werken als alleenstaande moeder met 2 banen in de zorg en schoonmaak. En of dat niet al heftig genoeg was, kwamen hier nog onterechte beschuldigingen en identiteitsfraude overheen wat Manuella 2 jaar heeft gekost om de waarheid aan te tonen en gerechtigheid te krijgen.

Mijn moment van bezinning

'Toen we met zijn tweeën samen waren in het prachtige huisje, besefte ik...jeetje.... wat is het toch heftig geweest.
En dat moment kreeg ik s ’morgens vroeg toen ik op het balkon van het vakantie huisje stond met een kop koffie. Met dat schitterende uitzicht over het water en luisterend de vogels en de ultieme rust!
En het besef dat deze mama leeft!'

Het was allemaal fantastisch

We werden heel hartelijk ontvangen door het personeel. Mijn zoon kreeg een grote Koos Konijn knuffel en we ontvingen allerlei bonnen voor de activiteiten die - ondanks corona- wel gedaan konden worden en voor het bestellen van o.a. frietjes of pizza.

Het vakantiehuisje was groot, super mooi, warm en uitnodigend en met een mooi terras.

Leuke speurtocht

Ondanks dat -vanwege corona- alle binnen- activiteiten gesloten waren, hebben we toch best veel kunnen doen. Er was een leuke bingospeurtocht uitgezet in het park. Er waren overal eieren verstopt met nummers die je moest zoeken. Verder hebben we gemidgetgolft. We konden ping-pongen en tennissen samen en Dylan heeft ook trampoline gesprongen. Samen op de overdekte familiefiets was ook grappig.

Samen genoten van de rust

We hebben samen gezellig de markt in Stadskanaal bezocht. Voor Dylan nog extra een skelter gehuurd en verder lekker van het huisje en ons samenzijn genoten.

Mijn moment!

Mijn moment!

 

"Ohhh wat hebben we het leuk gehad en wat hebben we genoten van ons verblijf”  

 

Te groot voor glijbaan?  Nee hoor!

Te groot voor glijbaan? Nee hoor!

Te groot voor de glijbaan...echt niet!

En dan die privé glijbaan waarvan je vanaf het verhoogde terras zo naar beneden gleed en in het zand terecht kwam. Dylan voelde zich niet te groot hiervoor, ondanks zijn 12 jaar en heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Heel veel dank aan het super vriendelijke personeel van Koos Konijn en voor alle goede zorgen

Ja deze mama heeft dit alle ellende overleefd en het onrecht recht getrokken. Uit liefde voor mijn kind. En nu hebben jullie deze mama uit liefde vanuit jullie hart even dat moment geven om weer op te laden. Even terug te komen bij het moment van liefde en de kracht. Deze mama zegt dankjewel. Een nieuw begin in een liefdevol warm huis met een gelukkig kind. Het was fantastisch.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi