"Het was voor ons gewoon perfect"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Marcella en haar zoon

Marcella en haar zoon Brian wilden graag op vakantie in de omgeving van Kampen. Zo kon ze haar familie weer een keer zien. Landal Landgoed ’t Loo werd hun bestemming. Reis met je Hart kon deze reis mogelijk maken dankzij Connexxion en de J.C. Ruigrok Stichting.

Gewoon perfect

“We hebben een super vakantie gehad,” vertelt Marcella. “Het was voor ons gewoon perfect. Een fijn huisje, maar vooral Brian heeft zich heel goed kunnen vermaken. Zijn neefje was met ons mee, dat was prettig want met zijn neefje durft Brian net wat meer."

Plezier in het zwembad

“Brian heeft veel gezwommen. Hij moest even een grens over, maar we hebben gezegd: niemand kijkt naar jou en toen hij eenmaal in het zwembad lag, was hij verkocht. Hij heeft het daar zo naar zijn zin gehad met zijn neefje.”

Ontspannen in het huisje

“Terwijl de jongens lekker aan het zwemmen waren, heb ik genoten van de sauna en het ligbad in het huisje. Daardoor kon ik ook even ontspannen en mijn spieren wat rust geven. Dat heeft me wel goed gedaan.”

Spelletjes

“De familie is nog een dagje geweest dus dat was ook gezellig. We hebben nog een keer een patatje gehaald, zijn naar het meer bij het strandje geweest en hebben spelletjes gedaan.”

 

"Er is als moeder niets mooiers als je ziet hoe je kind geniet" Marcella

Ongedwongen lachen

“Ik kan weer tegenaan met mijn vrijwilligerswerk, studie en stage. Ik heb mijn kind zien lachen. Thuis kan ik niet aan al zijn wensen voldoen omdat ik daar het geld niet voor heb. Nu waren we even uit de armoede en konden we ongedwongen lachen en plezier maken. Er is als moeder niets mooiers als je ziet hoe je kind geniet. Dat heb ik aan deze vakantie te danken.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi