"Toch nog op vakantie!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Krommenie

Marco

Marco ging tot voor een paar jaar geleden altijd graag met zijn gezin kamperen in eigen land, totdat zijn auto kapot ging. Met een gezin en één inkomen duurde het even voordat hij een nieuwe auto kon kopen, en hierdoor zat een vakantie er al een paar jaar niet meer in . Marco’ s werkgever Kees (van Kistenfabriek de Boer) meldde hem aan bij Reis met je Hart. Dankzij Bed and Breakfast Steltenberg “Bij ons op zolder”, kon Reis met je Hart voor hem alsnog een midweek vakantie mogelijk maken! Het werd een heel gezellig reisje boordevol leuke activiteiten. Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij B & B Steltenberg "Bij ons op zolder", Kistenfabriek De Boer B.V. en de Apenheul.

De Bed and Breakfast

Vervoer heeft Marco inmiddels weer, maar nu dus nog een vakantiebestemming. Dat werd de luxe Bed and Breakfast “Bij ons op zolder”, die gevestigd is in een zogenaamde steltenberg. Een steltenberg is van oorsprong een hooiberg op palen met verhoogde vloer, zodat het hooi droog blijft bij overstromingen. Deze Bed and Breakfast staat in de Betuwe, niet ver van Buren en Deventer.

Zelf koken kan ook

“De Bed and Breakfast is een bijzonder bouwwerk en ziet er van binnen ook prachtig uit. Er is een grote, volledig ingerichte woonkeuken waarin je desgewenst zelf je ontbijt en ook je diner kunt klaarmaken. Dat hebben wij ook gedaan, waarna we iedere dag op pad gingen voor een leuke activiteit.”

Dagje Deventer

“Het historische Deventer is vanuit de B & B goed bereikbaar. De stad heeft een mooi oud centrum met o.a. een gezellig plein en een heel oud stadhuis. Heel leuk was het speelgoedmuseum. Dit zit in een paar historische panden in Deventer. Je ziet er van alles: poppen en poppenhuizen, metalen modeltreinen van Märklin, toverlantaarns en nog veel meer. Kinderen kunnen met ouderwetser speelgoed spelen en voor ouderen vormt de collectie soms een feest der herkenning.”

De Scheg

“Bij Deventer vind je De Scheg. In dit grote activiteitencentrum bevindt zich o.a. de bekende ijshal van Deventer, die in de zomer wordt omgetoverd tot een grote speelhal. De kinderen hebben hier enorm veel plezier gehad. Met hetzelfde entreekaartje konden we ook het grote zwembad in, waar genoten kon worden van allerlei waterpret zoals verschillende soorten glijbanen. Er werden zelfs glijbaanraces georganiseerd”

 

"Het was genieten, we waren hier enorm aan toe." Marco 

 

Dagje Apenheul

“De Apenheul was eveneens niet ver weg en had voor ons vrijkaartjes ter beschikking gesteld. Dat werd dus gezellig aapjes kijken, van hele kleintjes tot grote Gorilla’s. Er zitten tientallen soorten in grote natuurlijke verblijven. Vooral de ringstaartmaki’s waren leuk: die kwamen zo op je schouder en bovenop je nek zitten.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Bed and breakfast Steltenberg "Bij ons op Zolder."

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi