"Het bracht ons allemaal rust en om de kinderen zo blij te zien is zo mooi!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Lelystad

Marelva en haar kinderen

Marelva kan als alleenstaande moeder van 3 kinderen moeilijk rondkomen, daarnaast lijdt één van haar kinderen aan een vorm van epilepsie waardoor de zorg nog intensiever is. Leuke dingen doen met de kinderen is er daardoor niet bij, terwijl dit zowel Marelva als haar kinderen zoveel goed zou doen.
Het was hen dan ook zeer gegund er even met elkaar tussenuit te kunnen. Reis met je Hart kon dit dankzij de Koos Konijn Foundation voor hen mogelijk maken.

Met z’n allen op stap

Omdat Marelva de beschikking kreeg over een 6-persoonsbungalow, heeft zij de vader van de kinderen en een vriendin meegevraagd. Gezamenlijk zijn ze met de auto naar Weert in Limburg gereden, ’s avonds kwamen zij aan bij vakantiepark Weerterbergen.

Ruime bungalow en gastvrij vakantiepark

“We hadden een fijne, ruime bungalow met heerlijke bedden. De kussens vonden we wat dun maar toen we dit aangaven kregen we direct extra kussens en dekens, alles was goed georganiseerd. De eerste ochtend gingen we verse broodjes halen en ontmoetten onderweg voor het eerst ‘Koos Konijn’, hij haalde met een karretje kinderen op om leuke activiteiten te gaan doen. Koos vertelde ons dat er iedere dag activiteiten werden georganiseerd voor de kinderen.”

Van skelteren tot waterfietsen, bijna alles hebben ze gedaan!

"We hebben enorm veel gedaan, we hebben een familiefiets voor vier personen en een skelter gehuurd maar ook midgetgolfen, zwemmen, wandelen, trampolinespringen en gamen behoorden tot de activiteiten. We zijn zelfs naar het ‘6-D theater’ geweest waarbij we, kijkend naar een film over een vliegtuig, het gevoel kregen zelf in het vliegtuig te zitten, de stoelen bewogen en we voelden de wind!"

Tussen alle activiteiten door ook nog genieten van lekker eten

"Een avond hebben we gegourmet, dit werd voor ons geregeld en het was heerlijk en gezellig samen. Verder hebben we een avond patat gegeten en konden we nog ijs halen. De ochtenden zaten we met elkaar aan tafel te ontbijten, dit was zo ontspannen en gezellig. We hadden echt eens tijd voor elkaar, zonder haast en zorgen. "

 

"Deze vakantie liet ons weer zien dat je ook van het leven kan genieten en dat het leven waardevol is ” Marelva

 

 

 

Terug naar het dagelijks leven

"Inmiddels zijn we alweer een tijdje thuis maar we kijken allemaal met veel plezier terug op deze mooie dagen. Het liet ons weer zien dat je ook van het leven kan genieten en dat het leven waardevol is."

"Even nergens aan denken en geen zorgen. Het bracht ons allemaal rust en om de kinderen zo blij te zien is zo mooi! Nu we terug zijn ontbijten we vaker samen en zien we de toekomst met meer positiviteit tegemoet."

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi