"“Het was een unieke ervaring!”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Barendrecht

Marga

Om ooit nog een keer naar het buitenland op vakantie te gaan was een grote wens van Marga. Haar omstandigheden maakten het tot nu toe niet eenvoudig om dat te realiseren. Reis met je Hart maakte het voor haar en haar gelijknamige vriendin Marga mogelijk om naar het mooie Griekse eiland Zakynthos te gaan. Sunweb, Europeesche Verzekeringen en Nederlandse Spoorwegen hebben deze reis gesponsord.

De reis

“Samen met Marga op vakantie dat was bijzonder omdat we door de onderlinge afstand in Nederland elkaar niet veel zien. We ontmoetten elkaar op Schiphol waarvandaan we samen verder gingen. Gelukkig heeft Charles van Sunweb ervoor gezorgd dat op de terugweg alle hulp voor mij aanwezig was, want de heenreis was voor mij zwaarder dan verwacht.”

Islandtour

“Tijdens de islandtour zat ik voor in de bus, dat was even wennen omdat we soms dicht langs de afgrond reden. Later toen ik wat meer vertrouwen in de chauffeur had gekregen, durfde ik wel meer om me heen te gaan kijken. We kwamen langs authentieke dorpjes en reden door de bergen.

Scheepswrak

“We hebben allerlei bezienswaardigheden gezien. Zoals een wijn- en fetakaas makerij en we zijn naar de nieuwste olijfoliefabriek geweest. We kwamen langs prachtige uitzichten op de mooie blauwe zee. Verder hebben wij ook nog het beroemde scheepswrak gezien vanaf de hoge rotsen. Het is daar heel stijl en je kijkt mooi uit over de baai”

Schildpadden

“Met een bootje gingen we erop uit om schildpadden te vinden. Ik kreeg een zwemvest om op te zitten en een om op te leunen. Wat de boottocht voor mij comfortabeler maakte.
Het tochtje is erg leuk voor de toeristen maar voor de schildpadden vind ik het eigenlijk een beetje zielig. Ze worden ingesloten door boten met toeristen en kunnen geen kant op. Wel heb ik heel erg genoten van het bezoek aan de beige grot. Het water daar is zo ongelofelijk blauw! Dat zie je bij ons toch niet.”

 

"Het was fantastisch, ik zou zo weer willen gaan!".Marga

 

Zakynthos

“Het weer op Zakynthos was heerlijk. Het was zo'n 24 graden waardoor ik veel minder pijn had dan in Nederland. Hoewel het voor mij een hele onderneming was om met het treintje naar het stadje Zakynthos te gaan, was het absoluut de moeite waard! Er zijn daar leuke winkeltjes en restaurantjes en ik wilde graag wat kleine cadeautjes kopen om mee naar huis te nemen.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb, Europeesche Verzekeringen en Nederlandse Spoorwegen.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi