"Super vakantie gehad en heerlijk tot rust gekomen. Jammer dat we weer weg moesten’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Arnhem

Maria en haar dochtertje op Ameland

Maria heeft veel meegemaakt en zij en haar gezin (2 kids 15 en 8) waren erg aan een vakantie toe. Via Reis met je Hart en Vermaning Vakantiewoningen Ameland kregen zij de kans om 6 dagen op het prachtige en bijzonder gastvrije Ameland door te brengen. En genoten hebben Maria en haar dochtertje van 8 daar met volle teugen. Jammer genoeg zonder haar zoon die vanwege school uiteindelijk toch niet mee kon.

Prachtige overtocht

Daarom met zijn tweetjes met de trein via Zwolle en Leeuwarden en de boot naar Ameland gereisd. Het was een lange reis, maar zeer de moeite waard. Zo spannend om met de boot de overtocht naar het eiland te maken. Het was prachtig en we hadden echt al gelijk een vakantiegevoel!

Super gastvrij en lief gezin

We zijn super gastvrij ontvangen door het gezin Vermaning, die het vakantie appartement Griesicht ter beschikking hebben gesteld. Het hele gezin is zo lief en het zijn zulke mooie mensen. Heel bijzonder. Zij doen dit echt uit hun hart. De eigenaar heeft veel gedaan en geregeld. Hij heeft hele lieve kinderen, die steeds mijn dochter kwamen halen om te spelen. Het appartement is eigenlijk een knus huisje aan de zijkant van hun huis, met eigen ingang en tuintje en met een geweldig uitzicht op een weiland met paarden.

Heel Ameland hielp mee

En niet alleen de familie Vermaning deed er alles aan om ons een fantastische vakantie te bezorgen, maar zo ongeveer het hele eiland hielp mee. Zo ontzettend lief! We hebben daardoor zoveel leuke dingen gedaan die we anders nooit gedaan zouden hebben en we zijn ontzettend verwend met allerlei lekkers. We hebben genoten van heerlijke verse vis, vers gebakken pizza’s, knapperige frietjes met snack en een ijsje en in de beachclub de Sunset op het strand werden we verrast met koffie,limonade en gebak.

Zeehonden en robben gespot

We hebben hele speciale ervaringen opgedaan, die we nooit meer zullen vergeten. Met een boot op de Noordzee om zeehonden en robben te spotten, met netten in de zee gevist, zeedieren opgepakt, wandeltocht bij eb op het wad, oesters, kokkels, zeekraal en mosselen gevonden en geproefd. We zijn ook 3 dagen naar het strand geweest, over het eiland gefietst, in de duinen gewandeld en de vuurtoren bekeken.

 

Stralende dochter….’Mama, ik zou hier wel willen wonen als mijn vriendinnen ook meegaan!'  

 

Ontzettend bedankt!

Nogmaals heel erg dankbaar dat wij naar Ameland mochten. Heel erg bedankt iedereen voor deze onvergetelijke vakantie!!!!!

Deze vakantie is onder meer mogelijk gemaakt door: Familie Vermaning Ameland, Wagenborg passagiers diensten (overtocht), Taxi de Boer (vervoer op Ameland), Fietsverhuur Visser (fietsen), De Fretpot (patat, snack en ijsje),
Pizzeria ill Vulcano (pizza’s), Beachclub de Sunset (koffie met gebak),
WL35 Brakzand ( robbentocht/ sleepnet vissen), Harmen Wijnberg (wad excursie) en vishandel Metz in Hollum (vis menu)

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi