"Zo fijn om hen even te zien ontspannen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Velp

Verslag Maria namens dankbaar gezin

Maria gunt haar vriendin en haar 4 kinderen, die anoniem moeten blijven om veiligheidsredenen, van harte een korte vakantie. Via Reis met je Hart mochten ze een lang weekend naar vakantiepark Weerterbergen. Maria vertelt hoe ze het hebben gehad.

Blije gezichtjes

Ze hebben enorm genoten! Het is met geen pen te beschrijven hoe blij die gezichtjes waren. Zo fijn om hen even te zien ontspannen.

Veel leuke dingen gedaan

We hebben zoveel mogelijk leuke dingen gedaan. Ik racete van testlocatie naar het park en terug, maar dat was het enorm waard.

Knuffel in de schoen

Op zaterdag lekkere verse broodjes gehaald en heerlijk gezwommen (gelukkig is het me op tijd gelukt overal nog bikini's en badpakken te vinden). 's Avonds in het huisje lekkere pizza gegeten, de open haard aangedaan en ze mochten de geknutselde schoentjes zetten, zo blij waren ze dat ze knuffel Koos Konijn in de schoen kregen.

Frietjes eten

Op zondag eind van de ochtend geluncht in het restaurant met frietjes (dat hadden ze nog nooit eerder gedaan), die middag in het fort fun van alles gezien en gedaan (trampolines, de virtuele achtbanen, en Koos natuurlijk in 't echt gezien, ook nog gebowld super leuk en geglowgolft, enz enz).

 

" Zo welkom om even iets heel anders te doen dan je zorgen maken" 

 

Wat vlogen die dagen om!

Op de laatste avond gingen we inpakken, maar hebben ook eindelijk weer samen heel erg genoten van youtube op de tv met eindelijk weer eens muziek van hun geboorteland, waarop ze zo fijn hebben gedanst als vanouds.

Het was echt een heel groot succes dankzij jullie!

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi