"Heerlijk om even alle zorgen te vergeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Lekker dagje ontspannen met zijn allen

Mariam heeft als alleenstaande moeder haar handen vol aan haar gezin met vijf kinderen. Voor een beetje ontspanning met haar kinderen heeft ze amper de tijd en het geld. Een dagje naar een dierentuin moet toch een keer kunnen, dus regelde Reis met je Hart kaartjes voor Diergaarde Blijdorp voor het hele gezelschap. Behalve de kinderen konden er nog een paar familieleden mee.

Toch even weg

Mariam: “Ik was echt blij met dit uitje. Ik zou eerst een lang weekend ergens heen gaan, maar dat ging toen niet door. Ik heb een auto geleend om met mijn kinderen naar Blijdorp te kunnen gaan. Ik woon er niet eens zo ver van af, maar het was al heel lang geleden dat ik er was geweest.”

“Naar de haaien”

Nee, er is niets mis gegaan, maar al weer een aantal jaren beschikt Diergaarde Blijdorp over een indrukwekkend haaienbassin.
Mariam: “Dat had ik nog nooit gezien en het was één van de eerste dingen waar we naar toe liepen. Echt heel gaaf om door die glazen tunnel te lopen waarbij je de haaien om je heen ziet zwemmen.”

Mooie dierenverblijven

“Vanwege corona moesten we vooraf eerst een toegangstijd kiezen, omdat anders misschien teveel mensen tegelijk in het dierenpark zouden zijn. We konden vanaf 11.45 uur terecht en hebben de hele middag rondgelopen. We hebben bijna alle dieren kunnen zien. Ze zitten in prachtige ruimtes
en sommige verblijven zijn helemaal nieuw.”

Op zoek naar de olifanten

“Mijn kinderen wilden heel graag de olifanten zien. En ook al zijn ze nog zo groot, wij konden ze maar niet vinden en hebben een hele tijd lopen zoeken. Uiteindelijk hebben we de olifanten toch gevonden!

 

" mama, waar zijn die olifanten toch?!”

 

Lekker weer

“We hadden heel mooi weer tijdens ons bezoek. We konden dus ook gezellig ergens even gaan zitten voor een hapje en een drankje. Het was echt een geslaagd dagje uit!”

Dit dagje uit werd mogelijk gemaakt dankzij Diergaarde Blijdorp

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi