"‘Ik ben heerlijk tot rust gekomen'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Mariella

Mariella en haar kinderen hebben veel nare gebeurtenissen meegemaakt die een grote impact op ze heeft achtergelaten. Ze kunnen nooit wat leuks ondernemen ter ontspanning omdat hier geen geld voor is. Het gezin kan door een vakantie even uit de dagelijkse sleur worden gehaald en tot rust en ontspanning
komen in een andere omgeving waar zij ook positieve ervaringen kunnen opdoen en niet te vergeten mooie herinneringen kunnen maken. Mariella was dan ook heel erg blij met het aanbod om een lang weekend naar Vakantiepark de Krim op Texel te mogen gaan.

Zo heerlijk die frisse zeelucht

Wat is dit een fijn vakantiepark. Zeer geschikt voor gezin met kinderen. Veel te doen voor zowel jong als ook voor oudere kinderen. Echt een aanrader, je kunt als ouder ook tot rust komen. En die heerlijke frisse zeelucht doet ook goed.

Gastvrij ontvangst

Wij zijn heel gastvrij ontvangen bij check-in. We kregen allerlei bonnen voor activiteiten en horeca bonnen. Officieel zouden we pas om 15.00 uur in het huisje mogen, maar we kregen netjes een belletje dat het huisje eerder klaar was en we er al in mochten. Toegang is met een code wat goed is uitgelegd. Werkte prima. Park is overzichtelijk logisch ingedeeld en de plattegrond is duidelijk.

Geweldig huisje en Verrassingspakket

Bungalow met 3 kamers, was geweldig. Van alle gemakken voorzien: vaatwasser, wasmachine en droger. Huisje was keurig schoon. Geweldig boodschappenpakket met vaatwastabletten, wasmiddel, wasverzachter en nog van alles erin. Ook nog kussens van de Krim als kadootje.

Eten/drinken: Zelf gekookt en een keer bij de snackbar gehaald. We hebben diverse horeca bonnen van 5 eur per stuk gekregen. Daar hebben we een aantal keer milkshakes van gehaald. Er is een winkeltje op het park waar je wat boodschappen kunt doen.

veel te doen op het park

We hebben genoten van het zwembad met glijbanen en alle activiteiten op het park. Ik vond de toezicht in het zwembad heel fijn. Er werd erg goed opgelet. Het hele gezin kan er aan de activiteiten meedoen. Minigolf , knutselen, speeltuin, voetballen. Mijn kinderen hebben ook genoten van het lasergamen en trampoline. Zoon van 16 en vriendin van 17 hebben zich ook vermaakt.

Er waren ook goede fietsen voor ons geregeld. We zijn 1 x naar het strand gefietst. Hadden ook nog naar vuurtoren willen fietsen, maar door harde wind niet meer van gekomen. Vonden de kinderen niet echt erg, ze wilden liever op het park blijven.

 

"Hier zou ik wel willen wonen!' - zegt mijn zoon 10 jaar" 

 

Best een reis met OV

Vervoer: metro-trein-boot en bus. Was best een reis maar is te doen. Op de heenweg geplande boot gemist - toen volgende boot genomen. Moesten daarom opnieuw reserveren voor de Hopper. Hebben niet lang hoeven wachten en werden voor de deur van het park afgezet. Terugreis ging voorspoedig. Alles sloot goed aan. Je moet wel met pin betalen als je de eiland bus gaat reserveren voor de terugreis. Daar moet je dus wel rekening mee houden.

Genoten!

We hebben het heel leuk gehad. Een leuk huis. En leuke activiteiten. Geweldige glijbanen in het zwembad. We hebben het écht naar onze zin gehad. Heel gastvrij personeel. We willen nog eens terug. Nogmaals bedankt.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi