"Deze vakantie heeft mij zo veel goed gedaan"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Zandvoort

Marike

Marike heeft tijdens haar zonnige vakantie naar Bodrum in Turkije zichzelf weer helemaal terug gevonden. “Het heeft mij zo veel nieuwe kracht en rust gegeven.” Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door Sunweb en Schiphol Travel Taxi.

Heel veel rust

Marike: "Ik was echt toe aan rust en dat heb ik daar zeker gehad. Ik heb alles kunnen laten relativeren en heb oude hobby’s, zoals het schrijven, weer opgepakt. Ik heb heerlijk gekeken naar de Turkse cultuur en de mensen en ben uiteindelijk weer gaan fotograferen. Deze vakantie heeft mij zoveel kracht en balans terug gegeven."

Upgrade van het hotel

"Bij aankomst kreeg ik te horen dat ik in een ander hotel sliep omdat het kleinschaliger hotel nog niet geopend was. Ik kwam terecht in een prachtig 5-sterren hotel. Ontzettend groot met allemaal trappetjes. Beeldschoon! Het eten was ook ontzettend lekker en het uitzicht was geweldig."

Nationale feestdag

"Er was een Turkse nationale feestdag in de periode dat ik in Turkije zat. Het was toen ontzettend druk in het resort met allemaal Turkse families, die lekker samen gingen eten. Enig om te zien!"

 

“Deze vakantie heeft mij zo veel goed gedaan!"Marike

 

Thuiskomst

Bij thuiskomst had Marike weer een frisse start. Marike vertelt: "Ik had niet verwacht dat één week zo veel effect zou hebben. Heel bijzonder!"

Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij Sunweb en Schiphol Travel Taxi.

.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de lente 2017. 

Preferred partners
anvr anbi