"Het deed mijn dochtertje zo goed en dat maakte mij ook gelukkig"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Marina

Marina had geluk. Ze kon last-minute terecht in het nieuwe Koos Konijnhuis, dat zich op het vakantiepark Roompot Hunzedal in Drenthe bevindt. Deze vakantie maakte haar drie-jarige dochtertje, en daardoor ook Marina zelf, heel gelukkig!

Bijzonder vakantiehuisje

Het Koos Konijnhuis op Hunzedal is gebouwd naar een ontwerp dat door jonge kinderen is gemaakt. Marina: "Het Koos Konijnhuis zag er inderdaad uniek uit en was zo goed als nieuw. Bij aankomst lagen er cadeaubonnen voor eten en activiteiten voor ons klaar en er stond een tas met boodschappen. Voor mijn dochtertje was er een rugzakje met daarin een Koos Konijnknuffel en allerlei knutseldingetjes."

Goede ligging

Het huisje heeft ook een goede ligging op het park, namelijk vlakbij de receptie en het zwembad. Dat was gemakkelijk als je even iets wilde vragen, en wat het zwembad betreft: daar hebben we veel gebruik van gemaakt! Alleen kon mijn dochtertje niet goed van de glijbaan die aan het huisje vast zit gebruik maken omdat het regende. Het was al winter, maar toch werd het een hele leuke vakantie."

Leuke sfeer

"Het was Sinterklaastijd en het park was helemaal volgeboekt. Sinterklaas en zijn Pieten zijn op het park geweest en hebben pepernoten uitgedeeld. De kinderen vonden dat natuurlijk prachtig. Mijn eigen dochtertje was ook net groot genoeg om met een paar activiteiten van Koos Konijn mee te kunnen doen, zoals dansen, springen en knutselen. Hij is ook nog bij ons huisje op bezoek geweest. Die persoonlijke aandacht van het park gaf mij een positief gevoel."

Dochtertje blij

"Mijn dochtertje leeft helemaal op als ze lekker bezig is. Met de cadeaubon kon ze iets uitkiezen in het winkeltje, bijvoorbeeld bellenblaas. En alles met knutselen en creatief bezig zijn vindt ze leuk. We mochten ook een souvenir uitzoeken in het winkeltje.
's-Avonds haalden we met de cadeaubon iets lekkers te eten."

 

"Op school heeft mijn dochtertje alles in geuren en kleuren verteld”  Marina

 

Mooie herinnering

"Op school heeft mijn dochter in geuren en kleuren verteld dat ze op vakantie is geweest en o.a. over de rugzak met cadeautjes. Hoewel ze nog klein is, heeft ze alles goed onthouden en praat ze er nog steeds over. En wanneer mensen vertellen dat ze op vakantie gaan, denkt ze altijd dat die naar het Koos Konijnhuis gaan."

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de late herfst van 2018.

Preferred partners
anvr anbi