"het was een week vol mooie emoties"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Utrecht

Marina en haar dochtertje Hanna

Marina kon eerst niet geloven dat het waar was. Na een moeilijke periode in haar leven waarin zij alleen voor de opvoeding van haar dochtertje kwam te staan werd haar een verblijf aangeboden bij Roompot Weerterbergen. Voor het eerst gingen zij samen op vakantie naar een vakantiepark waar zij heerlijk konden genieten van alles wat er werd aangeboden. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij de J.C. Ruigrok Stichting en Roompot.

Rustige tijd

“We hebben rustig kunnen ervaren hoe het was om op een vakantiepark te zijn. Er waren niet veel andere kinderen omdat het geen schoolvakantie was maar mijn dochtertje begreep direct dat dit erg leuk zou worden. Bij aankomst kreeg ze al een rugzakje met een cadeautje er in."

Goede keus

“Het huisje was een goede keus. Er was goed nagedacht over de leeftijd van de kinderen. Hanna reageerde enthousiast op al die nieuwe dingen om mee te spelen. Het was er super schoon en veilig.”

3-D film

"Bij de receptie had ik gevraagd welke activiteiten geschikt waren om te doen omdat Hanna voor veel dingen nog te klein is. Toch zijn we ook naar de 3-D film geweest. Voor veel kinderen was het een beetje eng omdat de stoelen bewegen en je krijgt wind in je gezicht. Maar Hanna onderging het rustig."

Koos Konijn

"Voor Hanna was het ook een feest om naar een verhaaltje te luisteren bij Koos Konijn, daarna met hem te knuffelen en te dansen op de muziek. Ze vond het ook heerlijk om te knutselen op de knutselmiddag en met de lego spelen. Ze wilde er niet meer weg."

 

"Ik wist niet dat er zulke plekken in Nederland waren!" Marina

 

Positief verrast

“Eigenlijk was alles heel goed geregeld. Ik was echt positief verrast. Het was voor mij ook fijn dat ik niet hoefde na te denken over wat we zouden eten. Dat gaf voor mij al heel veel rust. Met de vouchers die we hadden gekregen konden we eten halen. Een pizza of patatjes, de mensen waren aardig en wij voelden ons welkom.”

Super genoten

"Het was een hele fijne week. We hebben super genoten van ons verblijf. Het werd echt een week vol mooie emoties waar ik nog veel aan terugdenk nu we weer thuis zijn."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting en Roompot.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi