"Deze mooie ervaring heeft onze band weer hersteld"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Enschede

Mariska en haar dochter

Stress, onrust en tegenslag. Hierdoor was de band tussen Mariska en haar dochter de laatste jaren steeds meer zoekgeraakt. Dat een fijne vakantie in zo’ n geval veel goed of zelfs wonderen kan doen hebben zij ondervonden tijdens hun vakantie op Cyprus. Dankzij TUI kon Reis met je Hart Mariska en haar dochter een heuse all-inclusive vakantie op dit prachtige eiland aanbieden met verblijf in een heerlijk hotel.

Een hele uitdaging

Mariska: “Toen ik door Reis met je Hart gebeld werd dat ik samen met mijn dochter op vakantie kon naar Cyprus leek mij dat een hele uitdaging. Het was een mooi aanbod, we hadden er allebei zin in en dus gingen we ervoor. Dat bleek geen verkeerde beslissing te zijn!”

Tiptop geregeld

“We gingen met het vliegtuig van Schiphol naar de luchthaven bij Paphos op Cyprus. Daar stond de bus van TUI om iedereen naar zijn hotel te brengen al keurig gereed. Alles verliep mooi op tijd, al duurde het wel een uurtje voordat we bij ons hotel kwamen voorrijden. Daar werden we vriendelijk ontvangen en kregen we een heerlijke en ruime kamer.”

Fijn hotel

“Het hotel had vier sterren, dus behoorlijk luxe en alles was prima. Het eten was echt super. Bij het buffet had je elke dag weer andere gerechten met ook dagelijks een ander thema, en de warme gerechten waren ook echt goed warm. Er was zelfs een speciale hoek met gerechten voor sporters. We zaten er op basis van all-inclusive, dus als je iets wilde drinken of eten kon je dat zo krijgen. Je kon ook fitnessen in het hotel en natuurlijk hebben we veel bij het mooie zwembad gelegen.”

Prachtig eiland

“Overal zie je hoge bergen en heb je prachtig uitzicht op zee. Vanuit het hotel gingen we met het gratis shuttlebusje naar de markt of het winkelcentrum in Paphos. Dat was dan wel “kijken maar niet kopen”, want Cyprus is niet echt goedkoper dan Nederland en ons budget was maar klein. Apart ook om te zien hoe al die oude huizen en straatjes tegen de berghellingen zijn gebouwd.”

 

‘We hebben volop genoten en zijn echt weer nader tot elkaar gekomen’ -Mariska

 

Snorkelen

“Het liefste zat ik op de rotsen aan zee, even buiten het resort. Het uitzicht was daar prachtig en ook onder water was de wereld mooi. We hadden nog snorkels van een vakantie van jaren geleden en die waren nog goed, zodat we ook een kijkje onder de waterspiegel konden nemen. Aan land moest je wel een beetje voorzichtig over de stenen stappen, want er is geen zandstrand. Mijn dochter zat liever bij het zwembad. In goed overleg wisselden wij dit soort dingen dus af. Gaandeweg de vakantie werd onze band steeds beter!

Supervakantie

“Jaren geleden ging ik ook wel op vakantie, maar deze keer was alles supergoed geregeld. Zo goed heb ik het echt niet eerder meegemaakt. En het mooiste resultaat van deze vakantie is natuurlijk dat de band met mijn dochter weer is hersteld!”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij TUI

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi