"Het waren twee hele mooie dagen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Hoofddorp

Marja

Een dagje naar de Efteling waar de sprookjes herleven was een wens waarvan Marja tot nu toe alleen maar kon dromen. Om daarnaast ook nog heerlijk verwend te worden met een hotelovernachting in Hotel de Lakei maakte het plaatje compleet. Reis met je Hart maakte haar droom werkelijkheid in samenwerking met De J.C. Ruigrok Stichting en Connexxion.

Spanning

“Ik was van te voren best gespannen" vertelt Marja. "Maar alles was prima geregeld. Het vervoer was prima op tijd. Het voelde echt luxe om tot voor de deur van het hotel gebracht te worden. We werden vriendelijk ontvangen en we voelden ons echt welkom.”

Verwennerij

“We hebben genoten van het drie gangen diner in het hotel. De drie inclusieve drankjes waren me zelfs te veel. Wel heb ik er voor het eerst tiramisu als toetje kunnen bestellen! 's Morgens stond er weer een ontbijt met de heerlijkste broodjes voor ons klaar. We voelden ons echt verwend.”

Bakkertje

“De Efteling was op vijf minuten lopen van het hotel. Gelukkig konden we de tassen daar achterlaten. Voordat we naar binnen gingen hebben we bij een bakkertje dat helemaal was ingericht in Anton Pieck stijl lekkere broodjes gekocht.”

Dagje Efteling

“We waren rond tien uur in het park en hadden alle tijd om alles rustig te kunnen bekijken. Het was een feest om alle oude sprookjes te herkennen.”

"Het was fijn dat ik mijn vriendin ook eens kon trakteren."Marja

Pannenkoek

“Aan het eind van de dag hebben we in ons hotel nog een heerlijke pannenkoek gegeten. Daarna werden we weer precies op tijd opgehaald en thuisgebracht. We hebben echt heel erg genoten van deze twee dagen. Het gaf een goed gevoel om ook eens te kunnen trakteren en niet steeds op de zak van een ander te moeten teren.”

Een mooie herinnering

Als herinnering aan deze mooie dagen heb ik op de Efteling wat leuke kaarten gekocht. Thuis heb ik voor mezelf een plakboek gemaakt.

Dit uitje vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi