"Dit was voor ons echt zó een cadeautje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Leiden

Marjan

Marjan had na een periode van veel stress en de nodige inspanning beslist een vakantie verdiend. Daarvoor schoten de financiën helaas tekort. Ze houdt van kamperen, van gezelligheid maar niet van overdreven drukte en overdag lekker fietsen. Reis met je Hart kon haar dankzij Nivon camping Hallse Hull een prima vakantie aanbieden. Ze heeft er samen met haar dochter heerlijk van genoten en ook het weer werkte uitstekend mee.

Op naar de Veluwe

Marjan: “Met een geleende auto ben ik met mijn dochter richting de Veluwe gereisd. De camping ligt aan de rand van de Veluwe, bij Eerbeek. Ik heb nog een dochter, maar helaas werd zij kort voor vertrek ziek en kon ze niet mee. Vanaf onze vakantiebestemming onderhielden we dagelijks goed contact met haar op het thuisfront.”

Heerlijke camping

“Het Hallse Hull is een heerlijke camping. We werden er heel gastvrij ontvangen door de vrijwilligers die de camping runnen. Er zijn allerlei voorzieningen zoals schoon sanitair, speelplekken en dergelijke, maar je hebt er geen last van herrie en overdreven drukte. Het is er gewoon heel gezellig. Het is een perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. De camping organiseert ook af en toe excursies in de natuur, maar waarschijnlijk vanwege corona was zoiets er niet tijdens ons verblijf”

Fijne tent

“Over het opzetten van een tent hoefden wij ons geen zorgen te maken. Die stond al netjes klaar, met daarin veldbedden, een kooktoestel op een stevig kastje, een electrische koelbox en kratten met keukengerei. De boodschappen kon je in nog een andere krat kwijt. Zo hadden we eigenlijk een soort keukentje waarin het koken heel gemakkelijk ging. Halverwege de tent kon je de zijkant omhoog klappen waardoor je een soort voortent had. Achterin zat de slaaptent. De veldbedjes waren wel wat hard, maar van de vrijwilligers kregen we een extra dekbed dat we als matras hebben gebruikt.”

Fietsen

“Wij houden van fietsen en tot onze verrassing stonden er ook voor twee dagen gratis huurfietsen voor ons klaar. We hebben mooie tochtjes over de Veluwezoom en door de Hoge Veluwe gemaakt. Dat zijn eigenlijk twee afzonderlijke natuurgebieden. Maar het is hier overal heel mooi”

 

"Deze vakantie heeft onze band verder versterkt." Marjan

 

Kröller-Müller museum

“Met de auto zijn we richting het Kröller-Müller museum gereden. De afstand was wat te groot om helemaal te fietsen. Toch was ook hier nog een fietstochtje aan verbonden: vanaf de parkeerplek van de auto naar het museum, op een fiets van het Witte Fietsenplan. We hebben het museum met o.a. de beroemde beeldentuin uitgebreid bezocht en er ook mooie foto’ s gemaakt.”

We waren hier echt aan toe

“Deze vakantie was een waar cadeau! Het heeft onze band echt verder versterkt. En mijn dochter kan op school nu ook eens een leuk vakantieverhaal vertellen, zoals de meesten van haar klasgenoten.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij NIVON camping Hallse Hull

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi