"Je voelt de spanning van je af glijden"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Hoofddorp

Marjolijn en haar kinderen

De bestemming voor Marjolijn en haar kinderen was Gramsbergen. In het vakantiepark ’t Hooge Holt konden ze een week lang even genieten met elkaar. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij de J.C. Ruigrok Stichting en Connexxion.

Een andere omgeving

"Het was heel fijn om even wakker te worden in een andere omgeving," vertelt Marjolijn. "Het weer was een beetje wisselend, maar dat hield ons niet tegen en we zijn lekker veel naar buiten gegaan."

Zwembad

"We waren omgeven door natuur en dat was heerlijk. We zijn er veel op uit geweest: een dagje naar Hellendoorn en hebben vaak een duik in het zwembad genomen."

Spooktocht

"Er was op het park ook een animatieteam. Een van de eerste avonden werd er een spooktocht georganiseerd. Dat was een van de hoogtepunten van de week. Super spannend en leuk om dat met zijn drieën mee te maken."

 

"De spooktocht was geweldig." Marjolijn

 

Spanning glijdt van je af

"Ik merkte wel dat een paar dagen weg iets je doet. De stress en de zorgen kan je even achter je laten. De spanning voel je van je afglijden. De waan van de dag kan je vergeten en tijd maken voor ontspanning. Dat doet me goed."

Vertellen over vakantie

"De kinderen hebben genoten. Ze kunnen nu ook vertellen dat ze een keer zijn weggeweest. Het was super om met elkaar een vakantie mee te maken."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark ’t Hooge Holt, de J.C. Ruigrok stichting en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi