"Alles prima, goed verzorgd en eindelijk even eruit"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Tilburg

Mark en zijn gezin

Mark was nog nooit in de gelegenheid geweest om eens met zijn gezin op vakantie te gaan. Hij was dus maar wat blij dat hij via Reis met je Hart een lang weekend er uit mocht. Dankzij vakantiepark Koningshof in Rijnsburg (Zuid-Holland) werd dit mogelijk gemaakt en kon Mark gaan genieten van een paar dagen vakantie vol afwisseling.

Eerst naar Leiden

Mark: “Met een geleende auto kwamen we al vroeg op de plaats van bestemming aan. We zijn toen gelijk naar Leiden gereden, want ons huisje konden we toch nog niet in. In Leiden hebben we lopend het centrum verkend en heerlijk op een terrasje gezeten. Daarna zijn we naar het vakantiepark gegaan. Hier stond voor ons een 4-persoons natur-home klaar.”

Prima huisje

“Ons huisje was een mobilhome met o.a. twee slaapkamers en een keuken. Het beviel prima en ook iets te eten klaarmaken ging probleemloos. Het park zelf is mooi groen en ligt heel centraal. Je kunt gemakkelijk naar het strand, naar een dorpje in de buurt of naar een grotere stad zoals Leiden.”

Er op uit

“We hadden uitstekend weer, ook voor het strand. We gingen telkens de hele dag weg en kwamen dan pas ’s-Avonds laat weer terug op het vakantiepark. We hebben daardoor geen gebruik gemaakt van het zwembad en het restaurant van het park, maar dat zag er allemaal wel goed uit. Ook zijn we naar Noordwijk geweest, niet alleen naar het strand maar ook in het dorp zelf.”

Etentje in Rijnsburg

Direct bij het park ligt het plaatsje Rijnsburg en iets verderop heb je Katwijk. We zijn er twee keer naar toe geweest. In Rijnsburg kun je niet alleen je boodschappen halen, maar het heeft ook een klein, oud centrum. Op één avond zijn we er uit eten geweest in een leuk restaurantje. Dat was heel gezellig.”

 

“Dit was beslist voor herhaling vatbaar.” - Mark

 

Snel voorbij

“We hebben een super goed weekend gehad. Na afloop zijn we lekker uitgerust naar huis gegaan en het is zeker voor herhaling vatbaar!”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Vakantiepark Koningshof

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi