"Het was echt een superverblijf!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Venlo

Mark en zijn kinderen

Nog nooit was Mark met zijn kinderen op vakantie geweest. Door allerlei pech met o.a. de gezondheid, de financiën en de huisvesting was daar gewoon geen mogelijkheid voor. De Koos Konijnfoundation bracht uitkomst. Reis met je Hart kon ze een lang weekend op Roompot vakantiepark Weerterbergen aanbieden. Zo kon hij eindelijk eens samen met de kinderen tijd doorbrengen op een fijne plek en allerlei leuke dingen met ze ondernemen.

Super vakantiehuisje

Mark: “Mijn zus bracht ons met haar auto naar het park, want zelf heb ik geen vervoer. Meteen na aankomst bleek alles prima geregeld te zijn. Bij de receptie ontvingen we cadeaubonnen voor allerlei activiteiten en lekkernijen. Vervolgens door naar het huisje. Hier was alles keurig schoongemaakt en de bedden stonden al gespreid.”

Alles voortreffelijk geregeld

“De coronacrisis maakte het voor het park extra lastig om allerlei activiteiten in goede banen te leiden zonder in strijd te komen met de veiligheidsregels. Het lukte echter allemaal super goed. Sommige dingen liepen via een tijdklok of moesten op afspraak, maar problemen gaf dit niet. Alleen de kinderanimatie met Koos Konijn was nog dicht.”

Genoeg te beleven

“We hoefden het park niet af om ons te vermaken. Dat had ook niet zo makkelijk gekund want we hadden ter plaatse geen vervoer. Er was zoveel te doen dat we ons het hele weekend geen moment hoefden te vervelen. Eigenlijk hebben we als meegepakt: lekker zwemmen, waterfietsen, glowgolfen en naar de binnenspeeltuin. Buiten spelen was ook geen punt, want we hadden heerlijk weer.”

Bij het huisje

“Hier was het ook prettig om te zitten. We hadden een grote eigen tuin met daarin schommels en een glijbaan. De kinderen hebben daar veel gebruik van gemaakt. Zoveel ruimte en plezier kan ik mijn kinderen in mijn eigen huis niet bieden. We hebben ook genoten van lekkere pizza’ s en patat die we met cadeaubonnen konden afhalen.”

 

"Fantastisch om een paar dagen zorgeloos met mijn kinderen samen te kunnen zijn”  Mark

 

Tijd voor ons zelf

“We hebben een superverblijf gehad. Echt heerlijk. Het fijnste was natuurlijk dat ik eindelijk eens een keer tijd had om me te ontspannen en samen kon zijn met mijn kinderen, zonder me druk te hoeven maken om allerlei dingen. Mijn kinderen waren ook dik tevreden en vragen al wanneer we weer gaan.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi