"'Zo fijn om met zijn drietjes bij elkaar te zijn'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Alphen a/d Rijn

Martine en haar kinderen

Door allerlei omstandigheden zijn Martine en haar kinderen (18 en 12) al jaren niet samen weggeweest en sparen voor een vakantie met een uitkering is een onmogelijke opgave met 2 opgroeiende kinderen. Ze was dan ook super blij dat Reis met je Hart hen - namens Chalet de Huismus - een heerlijk verblijf in het prachtige Friesland mocht aanbieden. En ze hebben genoten!

Mooiste plekje

'We hebben een geweldige week gehad! Het chalet staat op het mooiste plekje van de camping! En direct aan de rand aan het bos in een prachtige omgeving. Er waren ook fietsen voor ons beschikbaar om lekker in de omgeving te kunnen fietsen, maar omdat mijn dochter niet helemaal lekker was, hebben we die niet gebruikt.'

Gaasterland en zijn bossen

Chalet de Huismus staat op de rustige 4-sterren ANWB Camping Rijsterbos in de streek Gaasterland. Gaasterland ligt in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân en is onderdeel van de Gemeente Fryske Marren (Friese Meren).

Fries suikerbrood en koekjes

'Het chalet is heel knus en als welkom lag er zelfs een groot Fries suikerbrood en heerlijke Friese koekjes op tafel! En ook de koelkast was helemaal gevuld met van allerlei boodschappen. GEWELDIG lief!

'Rustig'

We hadden een mooi terras en een groot veld voor ons, waar we heerlijk badminton hebben gespeeld. Het was nog geen vakantietijd en heel rustig op de camping. Het zwembad was jammer genoeg nog niet gevuld en ook het cafeetje was nog niet niet open. Maar niet getreurd, want er is genoeg in de nabije omgeving te doen en te zien. We zijn er iedere dag op uitgetrokken met de auto en het was aardig weer, dus we boften ook daar mee! . Een avond hebben we in het dorpje in een pizzeria gegeten en kennis gemaakt met aardige eigenaar van Chalet de Huismus. (die hadden we nog niet ontmoet)

 

"We hebben het heel fijn gehad… superfijn om samen weg te zijn " 

 

Heel positief

Het was geweldig om met zijn drietjes bij elkaar zijn. Heerlijk ontspannen en genoten van elkaar. Erg blij mee, heel positief,

Heel fijn gehad. Hartelijk dank voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi