"Mijn zoontje wilde niet meer naar huis"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Mary-Dayenne

Mary is een hardwerkende moeder die haar zoontje maar wat graag een passende vakantie gunde. Daarbij liep zij tegen het probleem aan waar helaas veel meer gezinnen tegen aanlopen: te weinig tijd, te weinig geld en lastig te realiseren. Dankzij de Koos Konijnfoundation kon Reis met je Hart haar een heerlijk verblijf aanbieden op vakantiepark Roompot Hunzedal in Drenthe.

Een flink eind rijden

Mary: “Drenthe is voor ons wel drie uur rijden en bovendien had ik zelf geen auto. Toen ik deze vakantie aangeboden kreeg bleek er gelukkig iemand bereid om mij te brengen en ook weer op te halen. Voor het vervoer ter plaatse huurden we op het vakantiepark een fun 2-go fiets. Daar zit je met zijn tweeën naast elkaar op. Dat was echt leuk!”

Lekker rustig

“Wij wonen op een hele drukke plek in de Randstad met dagelijks veel herrie. Mijn zoontje kan daar slecht tegen. Het Koos Konijnhuis waar wij in verbleven staat op een mooi groen plekje op het vakantiepark. Daar zit je lekker rustig en mijn zoontje kon er ongestoord spelen. Hij zei zelfs uit eigen beweging dat hij de rust zo fijn vond, ook in de omgeving van het park. En ik kon hem hier alle aandacht en begeleiding geven die hij nodig had.”

Wandelen en fietsen

“We hebben samen heel veel gewandeld en gefietst in de omgeving. We liepen dan door het bos of we stapten op de fiets om bijvoorbeeld in het dorp boodschappen te halen. Op een gegeven moment was er ergens een biologische markt en daar zijn we ook naar toe gefietst. Daar kochten we o.a. biologisch fruit wat goed past in het dieet van mijn zoontje. Onze verste rit ging naar de hunebedden. Dat was een behoorlijk eind op zo’ n grote fiets maar het was wel de moeite waard!

Op het park

“Activiteiten die wat te druk zijn voor mijn zoontje hebben we links laten liggen, maar we hebben ons prima vermaakt. Op afspraak gingen we naar het zwembad en bij het meertje kon je altijd terecht. Daar zat je gezellig op het strand. Mijn zoontje ging dan naar een soort eilandje waar een groot klimrek op stond.”

 

"Het was echt een weldaad voor mijn zoontje.”  Mary-Dayenne

 

Eten en drinken

“We kwamen niks te kort. Vanuit huis had ik o.a. vlees meegenomen en bij aankomst stond er al een pakketje met boodschappen in het huisje klaar. Met de fiets haalden we dus de boodschappen in de buurt en ik kookte zelf in het huisje. We kregen ook cadeaubonnen waar we o.a. de fiets mee huurden en pizza’ s konden afhalen. Dat laatste waren we bijna vergeten, maar gelukkig wees een attente medewerker van het park ons hier op. Ze waren hier heel vriendelijk en gastvrij.”

Lekker uitgerust

“Het was echt een weldaad voor mijn zoontje maar ook voor mij zelf. We hebben het heel goed gehad en hebben volop genoten.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundaton

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi