"We konden het eigenlijk niet geloven"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Haarlem

Mary en haar dochter

Dankzij het doorzetten van Quinty, de dochter van Mary die haar moeder echt een vakantie gunde, lukte het om in aanmerking te komen voor deze reis. Mary kon in eerste instantie niet geloven dat zij samen naar Cyprus zouden gaan. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de J.C. Ruigrok Stichting, Isropa en Connexxion.

Voorpret

"We wilden graag weten wat er zoal te doen was op Cyprus. Quinty had al snel een lijstje gemaakt met dingen die wij daar konden gaan doen. Nadat we de tickets en de informatie van Isropa in handen hadden werd het echt en konden we de dagen gaan aftellen."

Tegenslag

"We zijn geen zeurpieten maar we hebben deze week wel wat pech gehad. In het vliegtuig werd Quinty al ziek, dat was echt sneu omdat zij zich zo op deze vakantie had verheugd. Zelf werd ik ook ziek maar we hebben ons er doorheen geslagen met allerlei middeltjes die we bij de plaatselijke apotheek hebben gekocht."

Verhuizing

"De reisleidster van Isropa heeft ons tijdens de week goed bijgestaan. We zijn daar twee keer van kamer gewisseld. De eerste keer omdat we niet tevreden waren over de kamer en de tweede keer nadat we de mogelijkheid kregen om te verhuizen naar een mooi hotel, 300 meter verderop, met 3 zwembaden. Achteraf voelden we ons beter thuis in het eerste hotel en gingen we daar steeds bij het zwembad liggen."

Nieuwe kennissen

"We hebben daar contact gekregen met aardige Engelse mensen met een jongetje van 3 jaar. In het begin was hij heel bang voor water maar Quinty vond het leuk om met hem in het water te spelen. Aan het einde van de week was hij toch een stuk minder bang. Quinty heeft nu nog regelmatig contact met deze mensen. Ze willen graag een keer naar Amsterdam komen dus dat wordt vast heel gezellig."

 

"We hadden ons hier zo ontzettend op verheugd!" Mary

 

Nederlanders

"Er waren niet veel Nederlanders tijdens ons verblijf. Met een stel uit Leiderdorp hadden we goed contact. We zijn met hun gaan eten in de vissershaven waar veel restaurantjes zaten en je mooi uitzicht had op een kasteel. We gingen daar lopend heen maar het bleek verder dan ik dacht dus terug zijn we met de bus gegaan."

Griekse bruiloft

"Een mooi moment tijdens de reis was een Griekse bruiloft in het hotel. Om de vijf minuten kwam er luid toeterend een open dubbeldekker met gasten aan. Er was taart en champagne voor alle gasten. Het was echt heel bijzonder om mee te maken!"

Aansterken

"Nu we weer thuis zijn moeten we allebei aansterken. Het zal nog wel even duren voordat we zijn hersteld. We hebben het heel fijn gehad en we zijn iedereen heel dankbaar hiervoor maar we hebben er minder van kunnen genieten dan we van te voren hadden bedacht. Van alle plannen die we van te voren hadden gemaakt is niet veel terecht gekomen."

De reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting, Isropa en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2017. 

Preferred partners
anvr anbi