"Even een keer weg...Even een keer iets leuks!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Utrecht

Mary Ann en haar zoons genieten van vakantie!

Mary Ann zorgt in haar eentje voor haar 2 zoons (respectievelijk 10 en inmiddels 14 jaar oud) die nog nooit op vakantie zijn geweest. Na de dood van oma 4 jaar geleden is het gezin verhuisd om opa te helpen. Opa deed alles voor zijn kleinkinderen en was echt een maatje voor ze. De klap was groot toen hij 1,5 jaar later overleed. Van alle stress is Mary Ann ziek geworden en afgekeurd. Ze gunt haar kinderen een vakantie maar dat is niet bij elkaar te sparen met een uitkering. Dat ze een paar dagen naar Vakantiepark Hunzedal aangeboden kregen, drong eerst niet helemaal door, blijkt uit de reactie die we een dag later ontvingen: 'het kwartje valt nu pas, wat super en mijn oudste zoon is gedurende die dagen jarig. Een mooier cadeau bestaat er niet!'

Zwemmen, Zwemmen en nog eens zwemmen

De dagen tot de vakantie werden afgeteld en eindelijk was het zover. We gingen op vakantie! Na 1 uur en drie kwartier waren we er ( ik miste een afslag) en het eerste wat we zagen was het zwembad! De jongens waren niet meer te houden, dus nadat we ons bij de receptie hebben aangemeld, zijn we gelijk een paar uur gaan zwemmen. Dat zwemmen is favoriet gebleven. Iedere dag zwemmen...even wat anders doen....en weer zwemmen:-)

Wat een geweldig huisje!

En dan in zo'n geweldig huisje te mogen verblijven. Zo mooi hebben we nog nooit gezien. Prachtig gelegen aan het water, met glijbaan naar het water waar de eenden met hun kuikentjes ons steeds kwamen opzoeken. Mijn jongste zoon is een echte dierenvriend en dat voelden ze kennelijk. Zo leuk! Die eenden waren overigens buitengewoon groot en 'kwispelden' met hun staartveren. Nog nooit zo iets gezien. De jongens hadden de tijd van hun leven: 'We willen hier wel blijven wonen, mam'

Wat zijn we verwend!

We kregen een hele stapel bonnetjes van het park voor allerlei activiteiten maar ook voor pizza's, ijsjes en patat. De pizza's hebben we de eerste avond gelijk gegeten, maar die waren zo groot dat we er de volgende dag ook nog lekker van hebben kunnen eten. Ook de patat was heerlijk. Het was een echte traktatie om op het terras te zitten en te genieten van die echte zelfgemaakte frieten in de schil. Super lekker!

En dan al die leuke dingen die we hebben gedaan!

Teveel om op te noemen eigenlijk. Waterfietsen, midget-golf, bowlen, bingo, schieten in de speelhal, het zwembad natuurlijk, de jongste mocht ook in een (kinder)jeep een parcours rijden. maar ook samen gewandeld en ontspannen van de omgeving genieten. De jongens hebben ook vrienden gemaakt waar ze ook na thuiskomst in contact zijn.

 

"Dit is toch een niet te overtreffen verjaardagscadeau.

 

De verjaardag van zijn leven.

Verjaardagsfeestjes geven loopt al snel in de papieren dus daar doen we normaal dan niet veel aan. Maar nu was de verjaardag van mijn oudste - die 14 werd- wel heel speciaal. De jongens hebben wortelcakejes gehaald die we als verjaardagstaart hebben gegeten en de jarige job heeft de hele dag vol trots met een button "It's my Birthday" rondgelopen, wat de nodige felicitaties opleverde. Hij was écht zó jarig die dag!

We hebben het geweldig gehad. Het was ontroerend om mijn kinderen zo zien te genieten. De glimlach toen ze op de waterfiets zaten zal me altijd bijblijven. Zo jammer dat mijn vader dit niet heeft kunnen meemaken.

We hebben een super fijne tijd gehad. Het was prachtig
SUPER BEDANKT!

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2022 en is mede mogelijk gemaakt door Koos Foundation.

Preferred partners
anvr anbi