""We waren echt onwijs aan vakantie toe en dit kwam precies op het juiste moment!""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Hoofddorp

Megan

Met een spannende treinreis naar Weert begon de vakantie van Megan en haar dochtertje van drie. Jonge kinderen vinden treinreizen vaak prachtig en dat gold ook voor de kleine van Megan. Vanaf het station werd per taxi het laatste stukje naar Roompot vakantiepark Weerterbergen afgelegd. Daar namen zij hun intrek in het Koos Konijnhuis. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de Koos Konijn Foundation en NS internationaal,

Ruimte genoeg

“Het Koos Konijnhuis was leuk ingericht en keurig schoon. Er lagen cadeaubonnen klaar waarmee we zonder bijbetalen een aantal activiteiten op het park konden ondernemen. Het huisje is groot genoeg voor zes personen, maar wij waren maar met zijn tweeën. Ik mocht nog vier andere mensen meenemen, maar helaas konden die niet omdat ze geen vakantie kregen.”

Vriendinnetjes maken

“Mijn dochter heeft heel veel gespeeld, zowel op het eigen terrein van het Koos Konijnhuis als op het speelplein van het park zelf, waar ze veel vriendinnetjes heeft gemaakt. Ze is ook wezen klussen met Koos Konijn. Koos Konijn zag er in zijn pak wel indrukwekkend uit voor zo’n kleintje, dus die vond ze nog een beetje eng. Het was verder een genoegen om mijn kind zo te zien genieten”

Allerlei vermaak

“We zijn naar de film in het 6-D theater geweest wat een groot succes was. Ook kreeg ik een fiets met kinderzitje ter beschikking waarop wij ons lekker makkelijk op het park konden verplaatsen. We konden ook waterfietsen huren met de bonnen.”

Heerlijke ontspanning

“Geweldig was het grote overdekte zwembad, waar ik veel samen met mijn dochtertje in ben geweest. Die momenten van ontspanning waren zo fijn!"

 

"Die momenten van ontspanning waren zo fijn!" Megan

 

Voor verveling geen plaats

Ondanks het bewolkte, maar wel droge weer hebben wij ons uitstekend vermaakt. Voor verveling was geen plaats. Ik ben enorm uitgerust."

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt mede dankzij de Koos Konijn Foundation en NS Internationaal.

Deze vakantie vond plaats in juni 2018.

Preferred partners
anvr anbi