"'We hebben, ondanks corona-maatregelen, veel plezier gehad'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Bargeres

Meggy

Meggy is een schattig meisje van 8 met prachtige staartjes in haar haar. Haar grote wens is om ook eens op vakantie te gaan met haar vader Roef en haar jongere broertje van 6. Door omstandigheden lukt dat het gezin niet zelf en groot was dan ook de blijdschap toen ze in coronatijd een lang weekend naar Koos Konijn Hunzedal kregen aangeboden.

Koffertjes ingepakt

Ze kon dan ook niet wachten om haar koffertje in te pakken en op pad te gaan. Een vriend van de familie was zo vriendelijk om hen naar het vakantiepark te brengen.

Lockdown

We werden allervriendelijkst ontvangen en we kregen bonnen voor eten. De lockdown gooide alleen wel roet in het eten, want door de corona maatregelen was het zwembad dicht en waren ook de andere attracties gesloten.

Veel spelletjes gedaan

Ook het weer zat niet mee, waardoor we niet heel veel naar buien konden. We hebben ons daarom binnen vermaakt en veel spelletjes gedaan.

Huisje was geweldig!

Het huisje was op en top in orde, met een geweldige speelzolder . En als het even droog was waren mijn kinderen op de glijbaan in de tuin aan het spelen of liepen we een rondje door het park.

 

"beetje jammer dat alles dicht was, maar we waren er in ieder geval even uit’ vader Roef

 

Pizza en frietjes

Van de waardebonnen hebben we pizza en frietjes gehaald die snel in de maagjes verdwenen. Ondanks dat alles dicht was en het slechte weer hebben we toch veel plezier gehad samen.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi