"Gewoon lekker genieten, leuke dingen doen en uitrusten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Beverwijk

Michelle en haar familie

Michelle met haar moeder en haar drie kinderen. De zus van Michelle, ook met een kind. Kortom een heel gezelschap van zeven personen. Geen budget voor vakantie, maar ze waren daar onderhand hard een keer aan toe. Vakantiepark Landal Coldenhove had een mooi achtpersoons vakantiehuis beschikbaar waar zij met zijn allen goed in terecht konden. Dan nog het vervoer: daar zorgde NS International voor door treinkaartjes te verstrekken.

Het kan beginnen!

Eindelijk vakantie. Met zijn allen inclusief bagage de trein in. Het was een behoorlijke rit en het laatste stuk ging per bus. Michelle: “voor de kinderen was de reis best wel spannend en af en toe konden ze niet stil blijven zitten. Gelukkig was er geen vertraging of iets dergelijks en kwamen we goed aan op onze bestemming.”

Fijn vakantiehuis

Michelle: “We kwamen in een goed vakantiehuis terecht en alles zat er in. Het was groot genoeg om met zijn allen in te kunnen verblijven. Ook de keuken was in orde. We hebben iedere dag zelf gekookt en bij het huisje gegeten. Je kon gewoon op het vakantiepark je boodschappen doen.”

Alles mooi groen

“Het vakantiepark zelf is mooi groen, er is genoeg vertier en bij het huisje is het rustig. Buiten het park heb je bossen waar ook herten moeten zitten. Omdat er op het park al genoeg te doen was, zijn we niet het bos in gegaan.”

Genoeg vermaak

“We hebben aan bijna alles meegedaan, vooral de kinderen. Het was prachtig zwembadweer, dus zijn we veel naar het zwembad geweest en hebben daar genoten. De kinderen gingen ook knutselen, naar het overdekte speelparadijs en natuurlijk naar de kinderdisco. We zijn wezen bowlen en de kinderen hebben aan een voetbalwedstrijd meegedaan die door het personeel van Landal was georganiseerd.”

 

“het heeft ons echt goedgedaan en we zijn lekker uitgerust.'' Michelle

 

Lekker rusten

“We kwamen ook voor onze rust. Gewoon lekker genieten op het vakantiepark en bij het huisje. Het heeft ons echt goedgedaan.”
Aan alle pret komt natuurlijk weer een einde. Michelle: “De terugreis ging ook weer met bus en trein en ook deze keer ging het voorspoedig. Het was een fijne vakantie”.

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt dankzij Landal en NS internationaal.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi