"We zijn laaiend enthousiast, wat een bijzondere belevenis!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Een weekje varen op de Friese meren met een elektrische motorboot!

Namens onze nieuwe sponsor de Fluistervloot.nl mochten wij Miranda en haar gezin verrassen met een vaarvakantie in Friesland. 'Miranda is een kanjer die altijd 'geeft' en nooit 'vraagt' , daarom zou ik het geweldig vinden als dit gezin met twee kanjers van kinderen een mega vakantie mag beleven', schrijft de hulpverlener die dit gezin begeleidt. Nou dat is gelukt! Inmiddels heeft het gezin weer vaste grond onder de voeten en ze hebben een topweek gehad, om met hun eigen woorden te spreken!

Superlatieven tekort

Op de vraag hoe ze het hebben gehad, vlogen de superlatieven door de telefoon: 'we hebben het super gehad....we zijn laaiend enthousiast....het was magnifiek.... in één woord geweldig....super voor elkaar'.... en dat ging nog even zo door. Hierbij een samenvatting van hun belevingen.

Genieten van het wijdse uitzicht over de Friese meren

Genieten van het wijdse uitzicht over de Friese meren

Heel gastvrij ontvangen

'Het ontvangst door de eigenaren van de Fluistervloot was allerhartelijkst. Het zijn zulke lieve mensen, ze hebben alle tijd voor ons genomen en de kinderen kregen een leuk bordspel om aan boord te spelen.'

De boot is een volledig elektrische motorboot waarvoor je geen vaarervaring en vaarbewijs voor nodig hebt. We kregen een hele goede en uitgebreide uitleg hoe je de boot kunt besturen en hoe je aan- en afmeert. We vonden het wel fijn dat ze het eerste stukje met ons zijn meegevaren. Dat voelt toch een stukje zekerder. '

Ruim en comfortabel

'De boot is werkelijk van alle gemakken voorzien. We hadden met ons vieren meer dan voldoende ruimte. Er zit een keukentje in met alles wat er nodig is om te koken en te eten, ruime banken die 's nachts omgetoverd worden tot bedden en -ook heel lekker- een toilet.

Er lag een linnenpakket voor ons klaar aan boord met extra badhanddoeken voor het zwemmen.'

Friesland is prachtig

'We kregen vaarkaarten mee van de Friese meren. Ons startpunt was het Friese plaatsje Lemmer en vandaaruit konden we alle kanten op.

Wat een prachtige omgeving! We hebben super mooie plaatsen aangedaan zoals Sneek, Balk, Grouw en nog veel meer.

Het weer was super en we hebben dan ook heerlijk kunnen genieten op het water en veel gezwommen . En regelmatig hengeltje uitgegooid om een visje te vangen.

Overnachten deden we iedere keer in een andere haven wat erg leuk was. Even de stekker inpluggen en dan werd gedurende de nacht de accu opgeladen zodat we de volgende dag zonder problemen verder konden. (op een volle accu kun je ongeveer 10,5 uur varen)'

De volledig elektrische motorboot is van alle gemakken voorzien!

De volledig elektrische motorboot is van alle gemakken voorzien!

 

'Wat een ontspannen week! Met weinig middelen heel veel plezier.'  

 

Er zijn veel mogelijkheden om even aan te leggen!

Er zijn veel mogelijkheden om even aan te leggen!

Het was MAGNIFIEK

'We hebben zo'n heerlijk ontspannen week gehad. Het was een geweldige ervaring ! SUPER belevenis, MAGNIFIEK!

Lieve mensen van de Fluistervloot en Reis met je Hart.....Enorm bedankt, we hebben de tijd van ons leven gehad.'

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door de Fluistervloot.nl in Lemmer en vond plaats in de zomer van 2022.

Preferred partners
anvr anbi