""Deze kans wilden we met beide handen aanpakken!""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Miranda en haar kinderen

Miranda en haar twee zoons hebben in de meivakantie mogen genieten van een heerlijke vakantiedag in Rhenen bij Ouwehands Dierenpark. Tijdens deze dag mochten ze onbeperkt gebruik maken van het Onky Donky huis, waar ze als echte VIP'S werden behandeld. Ook hebben ze kunnen genieten van al het moois dat Ouwehands Dierenpark te bieden heeft. Deze verzorgde dag werd hun aangeboden door Stichting Onky Donky.

Warme ontvangst

"Ondanks dat het behoorlijk last minute was, vonden we dat we deze kans niet konden laten liggen." vertelt Miranda "Toen we daar aankwamen werden we al meteen zo warm ontvangen. Die dames waren zo vriendelijk. Alles was echt heel goed geregeld. We werden echt in de watten gelegd!"

Een echte vakantiedag

"Het park is ook zo ongelofelijk mooi. We hebben heerlijk de tijd kunnen nemen om alles in het dierenpark te verkennen. Daarnaast was het weer ook nog eens super! Het voelde echt als een vakantiedag."

Onky Donky huis

"Het was ook heel fijn dat we wanneer we wilden terug konden gaan naar Onky Donky huis." laat Miranda weten. "Als je even geen zin meer had om door het park te lopen, of als je even wilden relaxen, was die mogelijkheid er."

Heerlijke lunch

''Ook voor de lunch keerden we terug naar het Onky Donky huis. Wat was die goed verzorgd zeg! We zijn zo verwend met al dat heerlijke eten en drinken."

 

"We zijn echt onwijs verwend!" Miranda 

 

Super leuke dag

“We hebben het echt naar ons zin gehad! We werden echt behandeld als VIPS's. Dat voelde heel speciaal. We hebben een heerlijke dag gehad. Het zou super zijn als nog meer gezinnen dit kunnen ervaren."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Stichting Onky Donky.

Deze vakantie vond plaats in de lente van 2018.

Preferred partners
anvr anbi