"Wij zullen deze dag niet snel vergeten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Bergen op Zoom

Miranda

De fysieke omstandigheden van Miranda zorgden ervoor dat een vakantie er helaas niet in zat. Om toch een keer met haar hele gezin een dagje weg te gaan, vertrok Miranda naar de Efteling. Reis met je Hart kon deze dagtrip realiseren dankzij de donaties die voor Miranda zijn gedaan. Miranda kijkt terug op een bijzondere dag: “Ik heb er geen woorden voor.”

Verjaardag

“Het was echt een super dag,” vertelt Miranda. “Het was een speciale dag voor mij want ik was ook nog jarig, dus extra leuk om dat in de Efteling te vieren. De tijd vloog voorbij en het was heel fijn om een keer met elkaar een dag weg te zijn.”

Sprookjesbos

“We hebben veel attracties bezocht. We zijn in de PandaDroom geweest en de Fata Morgana. Natuurlijk kon voor mijn kleindochter het Sprookjesbos niet ontbreken. Dat was ook zo mooi en mijn kleindochter heeft daar ontzettend genoten.”

Angst overwonnen

“Het hele park was zo bijzonder. Ik wist niet dat het zo mooi was. Mijn dochter heeft nog haar angst voor achtbanen overwonnen en is ook in veel attracties geweest. Dat vond ik ook heel leuk om te zien.”

Aquanura

“Om de dag af te sluiten zijn we naar de water- en lichtshow geweest: Aquanura. Wat fantastisch om te zien. Ik zat in de rolstoel en mocht zelfs helemaal vooraan zitten en had dus prachtig zicht. Een perfecte manier om de dag mee af te sluiten.”

Het was echt een super dag Miranda

Enorm genoten

“Elk moment was eigenlijk bijzonder. We hebben enorm genoten en eigenlijk ging de tijd veel te snel voorbij. We zullen deze dag niet snel vergeten. Ik wil iedereen heel erg bedanken voor de donaties en de hartjes, want zonder jullie had ik nooit zo’n onvergetelijke verjaardag gehad.”

Dit uitje vond plaats in de winter 2016.

Preferred partners
anvr anbi