"Koos Konijn is zelfs nog even langsgeweest!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Sittard

Mirjam

Mirjam ging samen met haar vriend en haar dochters een paar dagen naar Roompot Weerterbergen. Een weekend dat precies op het juiste moment kwam. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Roompot.

Eerste weekend weg met zijn vieren

"Het was ons eerste weekendje weg met zijn vieren," vertelt Mirjam. "De weergoden waren ons niet altijd goed gezind, maar we hebben er met elkaar wel het beste van proberen te maken."

Lekker in het huisje

“We hebben elke dag gezwommen en hebben op het park van alles ondernemen. Naar het 6d theater, gefietst en een potje glowgolf gespeeld. Maar we hebben ook gewoon veel met zijn vieren in het huisje gezeten en dat was eigenlijk ook heerlijk. Zelfs Koos Konijn heeft nog een bezoekje aan ons gebracht!”

Iets om naar uit te kijken

"Eerst wilden we dit weekendje weg als verassing voor mijn dochters houden, maar uiteindelijk hebben we het ze toch verteld. Ze hadden dan toch iets om naar uit te kijken en dat is toch ook wel heel erg fijn."

Bosspel

"Mijn oudste dochter moesten eerst nog een beetje loskomen, maar uiteindelijk heeft ze ook meegedaan aan het bosspel. Uiteindelijk heeft ze een hele leuke avond gehad en daar geniet je als moeder ontzettend van."

 

"Niets moet, alles mag. Een heerlijk gevoel" Mirjam

Juiste moment

"Het is gewoon lekker om een keer weg te kunnen. We zijn er echt even tussenuit geweest. Niets moet, alles mag. We hadden net ook naar nieuws te horen gekregen dus dan is een weekendje weg iets waar je, je op kan verheugen. Het kwam precies op het juiste moment."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi