"Een fijne onderbreking van onze dagelijkse zorgen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Een geslaagd dagje uit!

Na een aantal moeilijke jaren met veel ellende heeft Moenir zijn leven nu aardig op de rails staan. Een vakantie had hij inmiddels dik verdiend, maar op het moment dat hij bij Reis met je Hart werd genomineerd konden wij hem nog geen vakantie aanbieden. Een dag met zijn zoontje naar de Apenheul kon al vast wel. Zijn zakgeld ontving hij helaas pas later, maar toch werd het een succes!

Auto te leen

Moenir: “Ik heb zelf geen vervoer, maar gelukkig kon ik van iemand een auto lenen. Mijn moeder heeft het benzinegeld voorgeschoten. Zo kon ik alsnog probleemloos naar de Apenheul rijden met
mijn zoontje.”

Apen in alle soorten en maten

“We zijn het hele park doorgegaan en hebben apen in alle soorten en maten gezien. Ondanks het wat mindere weer vond mijn zoontje het geweldig. Sommige soorten lopen los door het park en die kwamen gewoon bij je zitten, echt heel leuk!”

Meer dan alleen apen

“Behalve apen kijken kunnen kinderen hier naar de speeltuin of bijvoorbeeld een ritje maken in een draaimolen. Mijn zoontje is daar ook in geweest; hij vond dat echt te gek.”

Veel groen

“Het park is eigenlijk een mooi, groen bos met veel bomen. Daarin en op de grond leven de apen en met een beetje geluk kun je daar prachtige foto’ s van maken”

 

" Het was in één woord geweldig!”

 

Zeer geslaagd

“Ons uitstapje naar de Apenheul was een fijne onderbreking van onze dagelijkse zorgen. Het was in één woord geweldig.”

Dit dagje uit werd mogelijk gemaakt dankzij de Apenheul.

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi