"Heel fijn dat dit mogelijk was"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Arnhem

Moha

Moha is druk bezig om, na een lange periode van onrust en onzekerheid, haar leven weer op de rails te krijgen. Haar inspanningen beginnen inmiddels hun vruchten af te werpen, maar even een lekkere break hoort hier natuurlijk ook bij. Die werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation. Reis met je Hart kon haar een fijne midweek aanbieden in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Hunzedal.

Met zijn vieren

Moha: “Ik was heel dankbaar toen ik hoorde dat ik op vakantie kon. Ik was hier echt aan toe. Het vakantiehuisje waar ik terecht kon biedt plaats aan vier personen, dus behalve mijn zoon konden ook opa en oma mee. Dat was heel gezellig.”

Fijn huisje

“We hadden een huisje met een tuin aan het water. Dit “Koos Konijnhuis” zag er heel anders uit dan de andere vakantiehuisjes. Verder was het keurig schoon en van alle gemakken voorzien. Er waren twee slaapkamers. Ook waren er twee televisies zodat opa met oma en ik zelf met mijn zoontje konden kijken wat we wilden.”

Cadeaubonnen

“Bij aankomst kregen we een hele set kaartjes waarmee we zonder bijbetalen van alles konden doen op het vakantiepark, zoals bowlen, fietsen huren en nog veel meer. Er is ook een speeltuin op het park en bij het huisje hadden we een eigen glijbaan. Niet alles hebben we gedaan, want daarvoor was de tijd wat te kort en soms regende het. Het leukste vonden we het waterfietsen. Ik vond dat zelf ook heel interessant en bijzonder, want dit had ik nog nooit gedaan.”

Leuk dorp bij park

“Het plaatsje Borger dat vlak bij het park ligt is heel leuk. Je hebt er een klein centrum met winkeltjes en een supermarkt, maar ook oude gebouwen en hunebedden. Op het vakantiepark zelf is al veel te beleven, maar we vonden het ook heel leuk om het dorp in te gaan.”

 

"Eindelijk kregen wij onze broodnodige ontspanning.”  Moha

 

Uitgerust

“We zijn echt tot rust gekomen op deze plek. Ik was daar hard aan toe, net als mijn zoontje. Wij zijn iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt voor ons heel dankbaar.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi