"De vakantie kwam precies op het juiste moment"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Oostzaan

Moniek

Moniek en haar kinderen vertrokken een midweek naar Landal 't Loo. Het werd een bijzondere ervaring voor dit gezin om met elkaar in een huisje te verblijven en met elkaar op te trekken. Lees in dit reisverslag van hun belevenissen. Deze week werd mogelijk gemaakt door het Hendrik Pierson Fonds.

Moniek

Na een vervelende periode in haar leven keek Moniek er echt naar uit met haar kinderen naar een vakantiepark te gaan en daar met elkaar te kunnen ontspannen. Door hevige rugpijn, waar zij vlak voor vertrek een injectie voor had gekregen werd zij deze week afhankelijk van hun zorg. Iets waar zij prima toe in staat bleken te zijn.

Zelfstandige kinderen

“Het is fijn om te zien dat de kinderen zich zelfstandig konden vermaken op het park. De oudste nam de verantwoording over de middelste als ze naar het zwembad gingen. Die is sinds de geboorte slecht ziend en heeft dus begeleiding nodig.”

Lekker gekookt

“De kinderen hebben ook heerlijk voor ons gekookt. Een van de kinderen doet daar een opleiding voor dus dat kwam goed van pas.”

Donderdag

"Aan het eind van de week op donderdag was ik weer in staat om naar buiten te gaan en een wandelingetje te maken. Het park is erg mooi en ligt midden in de natuur. Het is er helaas niet van gekomen om foto's te maken, Ik was te veel bezig met mijn herstel.”

"We hebben echt een super week gehad.” Moniek

Veel gepraat

“Het komt niet veel voor dat wij allemaal samen zijn. We hebben de tijd gebruikt om veel met elkaar te praten. Het heeft ons echt veel goed gedaan en onze band versterkt. Het was echt Quality time"

Cadeautje

“Deze week was echt een cadeautje voor ons. Het kwam precies op het juiste moment. We hebben echt een superweek gehad. Heel erg bedankt daarvoor!”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door het Hendrik Pierson Fonds.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi