"Wat hebben we een top week gehad! ~ Barbara"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Duinrell
Leiden

'Dankbaar voor deze week, er is werkelijk aan alles gedacht!'

In de meivakantie was het eindelijk zover voor Barbara en haar 3 kinderen. Via Reis met je Hart kregen zij de kans om een weekje gaan genieten in Duinrell!

“Oh mam, wat een luxe!”, riepen de kinderen toen we het huisje binnenkwamen. En dat was het ook! Het huisje was van alle gemakken voorzien en lekker ruim. We konden overal zo naartoe lopen, het huisje lag heel centraal op het park. In de ochtend hebben we lekkere verse broodjes gehaald bij de Plaza.

De kinderen hebben ontzettend genoten! Zwemmen in het Tikibad, rodelen in het bosgebied en alle spannende attracties uitproberen. Zelfs ik ben een paar keer in de achtbaan geweest met de kinderen. Geweldig!
Van het zakcentje dat we meekregen, hebben we fijn pizza’s gegeten en af en toe een ijsje.

 

 

 

 

Deze week heeft ons als gezin enorm goed gedaan. We zijn dichter tot elkaar gekomen door de mooie en soms ook emotionele gesprekken die we samen hadden. ’s Avonds in het huisje durfden de kinderen hun verhaal te doen over wat alle gebeurtenissen van de afgelopen periode met hen heeft gedaan. Deze week in Duinrell heeft de voorzet gegeven om weer de rust te vinden als gezin. Dit hadden we echt nodig en dat merk je pas als je er even tussenuit bent.

 

 

'Alles was tot in de puntjes verzorgd.'

Deze vakantie vond plaats in april/mei 2024

Preferred partners
anvr anbi