"Een heel speciale ervaring"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Zoetermeer

Nancy

Nancy moest helaas even geduld hebben voordat ze via Reis met je Hart op vakantie kon. Aanvankelijk gooide de gezondheid van haar man roet in het eten. Later was het, mede door covid-19, moeilijk om rond de gewenste datum iets passends te vinden voor haar gezin met 3 kinderen tussen de 9 en 18 jaar. Maar het lukte! Medio september kon zij terecht op vakantiepark De Sallandshoeve in een prachtig vakantiehuis. Het vakantiepark ligt in Overijssel, vlakbij de Holterberg.

“Huwelijksreis”

Nancy: “In oktober zouden we na lang samenzijn gaan trouwen, maar jammer genoeg is die dag vanwege corona inmiddels uitgesteld. Onze vakantie, die we zagen als een soort huwelijksreis, ging gelukkig wel door, al viel de vakantie halverwege september omdat dit ons beter uitkwam. En we hebben ook supermooi weer gehad.”

Prachtige omgeving

“Vlakbij het park ligt de Sallandse Heuvelrug met o.a. de Holterberg. Na een paar kilometer
autorijden ben je er al. We hebben er een prachtige wandeling gemaakt, precies in de periode dat de heide zo mooi paars is. Bij Holten ligt ook de Canadese begraafplaats waar vooral Canadese gesneuvelde militairen uit de Tweede Wereldoorlog liggen. Toen we deze bijzondere plek wilden bezoeken, bleek helaas dat je eerst een afspraak moest maken vanwege corona. ”

Sensatie in Hellendoorn

“Ook het avonturenpark Hellendoorn is dichtbij en ligt op zo’ n 15 kilometer van het park. Daar
hebben we ook een hele gezellige dag doorgebracht. Vooral mijn jongste dochter vond de attracties helemaal te gek. Dit avonturenpark is niet zo groot en is zeker voor kinderen van haar leeftijd perfect. Maar we hebben allemaal genoten.”

Gezellig vakantiepark

“We voelden ons hier helemaal thuis. Het vakantiehuis was ruim en erg mooi. De eerste dag van onze vakantie zijn we uitgebreid wezen tafelen in het restaurant van het park. De menukaart bood veel keuze en bovendien was het eten erg lekker. Echt een gezellige ervaring! Verder is er op het park een eenvoudig overdekt zwembad, waar je zonder afspraak terecht kon. Alleen zodra er 10 mensen in waren moest je later terug komen, maar wij hebben lekker kunnen zwemmen op het
moment dat wij wilden.”

 

" het was héérlijk, onze dank is supergroot!”

 

Dankbaar

“Wij zijn enorm dankbaar voor dit fijne lange weekend. De laatste keer dat we op vakantie zijn geweest is echt héél lang geleden. We hebben het als iets heel speciaals ervaren en zijn ook heerlijk uitgerust.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij vakantiepark De Sallandshoeve

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi