"Ik ben echt tot rust gekomen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Groningen

Nanny en Kea

Eindelijk kon Nanny na 30 jaar op vakantie, en niet zomaar op vakantie, maar op vakantie naar Egypte! Samen met haar schoonzus Kea naar een warm land. Een heerlijk vooruitzicht en iets dat zij zich met haar uitkering wegens een chronische ziekte zeker niet had kunnen permitteren. Nanny leefde er echt naartoe en vond het allemaal erg spannend. Dankzij de nominatie van haar dochter Tamara kon Reis met je Hart deze fijne vakantie van Sunweb voor hen mogelijk maken.

De heenreis

Eindelijk was het zover. ’s Ochtends aangekomen op Schiphol, begon de reis. Als Nanny niet samen met haar schoonzus op reis zou zijn gaan, had ze het vliegtuig waarschijnlijk niet kunnen vinden. Ze had nog nooit met zo’n groot vliegend apparaat gevlogen en vond het daarom heel spannend. Eenmaal in de lucht verliep de vlucht heel aangenaam, en na ongeveer 5:30 uur vliegen kwamen Nanny en haar schoonzus aan op het vliegveld van Hurghada. Aangekomen op het resort was het fijn dat ze meteen konden aanschuiven voor het diner. Daarna zijn ze nog even door het resort gelopen, om het te verkennen.

Veel gezwommen

De dagen erna hebben Nanny en haar schoonzus uitgebreid kunnen genieten van de 3 zwembaden die er aanwezig waren. Ook hebben ze voor de kust gesnorkeld in het blauwe water van de Rode Zee. Onder water waren prachtige vissen en koralen te zien. Daarnaast hebben ze ook over de Nijl gevaren, wat wel bijzonder was om te zien omdat de Nijl eigenlijk heel vies is. Ook hebben ze daar de vismarkt bezocht waar de dag vangst lag uitgestald met verschillende vissoorten die wij hier niet kennen.

Buiten het resort

Het resort zelf was heel schoon en netjes, maar als je eenmaal op de weg buiten het resort rijdt is het anders. Er ligt vuilnis naast de weg, het verkeer dat van 2 rijbanen 3 maakt, en zelfs kwam er een motor met 3 personen erop, tegen het verkeer in gereden. Dat is natuurlijk heel wat anders dan in Nederland.

Bezoek Luxor

Verder hebben ze met een excursie een moskee bezocht, en in Luxor zijn ze naar meerdere tempels en een graftombe geweest. Bij Luxor was het wel heel erg warm ondanks dat vond Nanny het een geweldige ervaring die niemand je afpakt.

 

‘Op vakantie zijn was ook even wennen’- Nanny

 

Lekker geluierd

Dat ze na zo’n lange tijd weer op vakantie ging, gaf d’r een vreemd en dubbel gevoel, want aan de ene kant denk je, yes! Ik ga op vakantie, maar aan de andere kant is het ook wel weer even wennen. Nanny heeft nu heerlijk kunnen luieren in de zon en kunnen ontspannen zodat zij vol nieuwe energie terug naar huis kon gaan.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Sunweb

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2019

Preferred partners
anvr anbi