"Eindelijk eens een keertje eruit en lekker ontspannen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Nargis

Een lang weekend lekker genieten op vakantiepark Landal Heideheuvel, vlakbij Apeldoorn. Daar was Nargis na de nodige stress hard aan toe. De dag voor vertrek moest ze zelfs nog een examen afleggen. Nargis was nog nooit op vakantie geweest. Dankzij Landal vakantieparken en NS International kon ze eindelijk even ontspannen.

Op weg

Na een voorspoedige treinreis arriveerde Nargis met haar gevolg op station Apeldoorn. Van daaruit was het nog een stukje met de bus en een kwartiertje lopen naar het park.

Super bungalow

“Het Landal park Heideheuvel bleek prachtig groen en ruim opgezet te zijn. Het was zo groot dat wij ons huisje maar niet konden vinden. Gelukkig kwamen we personeel van Landal tegen en zij hebben ons toen geholpen. Er stond echt een superbungalow voor 6 personen voor ons klaar. De inrichting was prima, alle comfort was aanwezig.”

Regen

“Jammer genoeg was het nogal regenachtig tijdens ons verblijf en was ik een beetje ziek. Toch hebben we o.a. dankzij de fijne bungalow heerlijk kunnen ontspannen. Tijdens de droge momenten speelden de kinderen in de speeltuin, en bij regen waren ze binnen. Ze hebben zich totaal niet verveeld. De kleinste heeft ook veel in het bad dat in het huisje aanwezig was gespeeld.”

Mooie natuur

“Niet alleen de plek waar de bungalow staat is mooi, maar ook de natuur rond het park is prachtig. Ondanks het wat mindere weer hebben we volop genoten. Ook was alles op het park prima geregeld en mooi schoon. Van het zakgeld dat we meegekregen hadden deden we boodschappen in de supermarkt op het park.”

 

"Mijn zoon vroeg steeds of we nog wat langer konden blijven." Nargis

 

Volgende keer weer

“Het was echt een prima plek voor een geslaagde vakantie. Mijn zoon vroeg steeds of we nog wat langer konden blijven. Ik zou hier volgende keer zo weer naar toe gaan”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Landal en NS International

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi