"Het was onze allereerste vakantie. Echt quality time!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Natascha

Van vakantie vieren was het voor Natascha en haar drie grotere kinderen door allerlei vervelende omstandigheden nog nooit gekomen. Ze was dan ook heel blij dat Reis met je Hart een vakantie voor haar kon verzorgen. Dit werd mogelijk gemaakt dankzij Vakantiepark Koningshof bij Rijnsburg.

Leuk chalet

Natascha: “op het vakantiepark had je allerlei soorten huisjes en wij zaten met zijn vieren in een mooi chalet. Er was veel ruimte en was van alle gemakken voorzien, zoals een badkamer, een toilet en een keuken. Zelfs beddengoed was aanwezig. Daar hadden we helemaal geen rekening mee gehouden. Maar blij verrast bij aankomst toen bleek dat dit voor ons geregeld was.”

Laagseizoen

“Het was laagseizoen, dus voor de kinderen werd er niet meer zoveel georganiseerd. Maar dat vonden wij helemaal niet erg. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Op het park zijn we veel naar het mooie overdekte zwembad geweest. En ook in de omgeving was genoeg te beleven.”

Lekkere verse broodjes

“Er is een winkeltje op het park en elke dag hadden we verse broodjes die we iedere ochtend vanaf 09.00 uur konden ophalen. Dat was smullen. ’s-Avonds haalden we ook iets lekkers te eten op het park, maar we hebben ook lekkere soep gegeten die we zelf hadden gemaakt”

Van alles te doen

“Het vakantiepark ligt heel centraal tussen steden, duinen en het strand. Alles is eigenlijk dichtbij. We zijn o.a. een dag met de bus naar Leiden geweest. We hebben lopend de stad verkend en hebben er gezellig wat gegeten. Bij het museum voor de Volkerenkunde hebben we een buitententoonstelling bekeken. We zijn niet binnen geweest, want mijn zoon houd er niet van om lang binnen in een groot museum rond te lopen.”

"Wij hebben samen als gezin mooie herinneringen gemaakt." Natascha

Naar het strand

“Een ander uitstapje ging naar Noordwijk. Het was leuk om deze badplaats eens te zien. En dan natuurlijk het strand. We hebben daar heerlijk gewandeld, het was een beetje bewolkt maar gelukkig de hele dag droog. We hebben in onze vakantie geen regen gehad.”

Onze eerste vakantie!

“Dit was onze eerste vakantie met elkaar en de kinderen en ik hebben mooie herinneringen gemaakt. De accommodatie is echt een aanrader en ook de locatie is prima!”

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Vakantiepark Koningshof.

 

Preferred partners
anvr anbi