"Een lang gekoesterde wens ging voor ons in vervulling"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Den Haag

Natasja

Natasja en haar drie kinderen wilden altijd al eens op vakantie naar attractiepark Slagharen. Reis met je Hart kon die wens dankzij NS International in vervulling doen gaan! Het gezin was heel blij, want na een aantal bewogen jaren, waarin later ook nog eens de gezondheid van Natasja flink verslechterde, waren zij hier echt aan toe.

Op weg naar de Wigwam

“We gingen voor het eerst als gezin op vakantie. Het vooruitzicht dat ze vijf dagen achter elkaar als indianen in een wigwam mochten wonen en allerlei spannende dingen zouden gaan doen bezorgde de kinderen al een hoop voorpret. We gingen er met het openbaar vervoer naar toe. Dat betekende twee keer overstappen met de trein, maar alles verliep goed en de kinderen vonden het prachtig. Met de bus kwamen we uiteindelijk op 5 minuten lopen van het park uit.”

Goed onder dak

“Er kunnen twee volwassen en vier kinderen in de wigwam. Zelf ben ik een alleenstaande moeder met drie kinderen, dus ik mocht ook nog een vierde kind meenemen. De wigwam is verder een stevige en comfortabel ingerichte tent, met een complete keuken, meubilair en slaapruimtes. Je hebt ook een eigen douche en toilet in een apart gebouwtje naast de tent.”

De camping

“De camping met o.a. de wigwams ligt naast het attractiepark, waar je zo naar toe loopt. De camping heeft een eigen zwembad, en in het attractiepark heb je het waterpark Aqua Mexicana met hele mooie glijbanen. Van beide zwemgelegenheden hebben mijn kinderen uitgebreid gebruik gemaakt. Zij hebben ook vriendjes gemaakt en veel gevoetbald. Verder waren de bingo-avonden een groot succes.”

Het attractiepark

“De toegang tot het attractiepark was bij het verblijf inbegrepen. Naast Aqua Mexicana zijn daar de talloze en vaak spectaculaire attracties. Gelukkig had ik een stel ontmoet dat mij als alleenstaande ouder behulpzaam was met het begeleiden van de kinderen op het attractiepark. Mijn jongste is nog geen anderhalf en daar moest dus voortdurend iemand bij blijven. Mijn oudere kinderen hadden nog niet de vereiste lengte van 1.30 meter om zonder begeleider in bepaalde attracties te mogen. Nu kon het bewuste stel even op de kleinste passen, terwijl ik zelf met de andere kinderen ergens in kon”

 

"Het heeft onze onderlinge band verder versterkt!" Natasja.

 

 

 

Leuke vakantie

“Het was echt een hele leuke vakantie. De kinderen zeggen nu al dat ze volgend jaar hier weer naar toe willen. En wat ook belangrijk is: het heeft onze onderlinge band verder versterkt!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij NS International.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi