"De blije gezichten van mijn kinderen deden me echt goed!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Bosch

Nathalie

Eindelijk vakantie voor Nathalie en haar twee kindjes van 3 en 5 jaar! Normaal gesproken was zoiets nooit mogelijk, maar nu kregen zij de gelegenheid om een heerlijk lang weekend te nazomeren op vakantiepark Sallandshoeve in Overijssel. Dankzij dit vakantiepark kon Reis met je Hart het mogelijk maken.

Prima bungalow

“Ons huisje was echt super. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen door personeel van het park. Het huisje, een “ijsselbungalow”, was keurig netjes en schoon. Je had een huiskamer, twee slaapkamers, een badkamer en een open keuken met daarin o.a. een koelkast en een magnetron.”

Aangenaam vakantiepark

“Het vakantiepark zelf was ook heel fijn. Er is o.a. een restaurant en daar zijn we een keer lekker uit eten geweest. Voor de zaterdagochtend was voor ons een ontbijt gereserveerd dat bij ons huisje werd afgeleverd, en op zaterdagavond kregen we in het restaurant een diner. Het was echt allemaal heel lekker! Bij het restaurant kon je ook bowlen, sjoelen en trampoline springen.”

Genoeg vermaak

“Het overdekte zwembad was bij mijn eigen en veel andere kinderen razend populair. Maar ook de grote speeltuin en de trampoline vonden ze heel leuk. De blije gezichten van mijn kinderen deden me echt goed! We hebben ook midgetgolf gespeeld. Daar waren mijn kinderen eigenlijk iets te klein voor, maar toch lukte het ze om een aardig balletje te slaan.”

Kinderboerderij

“De omgeving van het park (Sallandse Heuvelrug met o.a. de Holterberg) is heel mooi. Wij zijn met de auto naar het vakantiepark gebracht en ook weer opgehaald. Ter plaatse had ik dus geen vervoer, waardoor we niet zo ver weg konden. We zijn wel naar kinderboerderij Dondertman geweest een paar kilometer verderop. Dat was een groot succes. Je kon er van alles over dieren leren en ze ook bekijken en aaien. En verder waren er een grote speeltuin en een springkussen.”

 

"Blijven we hier wonen?” Kinderen van Nathalie

 

 

 

Echt tot rust gekomen

“Als je kind vraagt of wij in het huisje blijven wonen is dat natuurlijk een goed teken! Onze kat die thuis zat zou volgens mijn kind dan hier heen moeten komen.”

“In ieder geval heeft het verblijf ons alle drie heel goed gedaan. Ik ben zelf ook echt tot rust gekomen en toen ik weer terug ging naar mijn flat had ik het gevoel dat ik er voorlopig weer tegen kon.”

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi