"Volgens de kinderen was het de beste vakantie ooit!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Nathalie

Nathalie is een alleenstaande moeder van 2 kinderen van 4 en 7 jaar, die door de moeilijke periode die zij heeft meegemaakt in haar verleden, veel stress heeft gehad. Ondanks alle tegenslagen is zij er voor haar kinderen en doet haar uiterste best om de kinderen het beste te geven. Zij heeft alles alleen moeten doen en zou heel graag met haar kinderen weg willen om even tot rust te komen. Alleen dat zit er financieel niet in. Nathalie vindt het dan ook super dat ze is genomineerd door haar vriendin bij Stichting Reis met je Hart en dat ze met haar kids een paar dagen naar Koos Konijn Weerterbergen mocht afreizen .

Echt op vakantie

We hebben genoten! Het heeft ons zo goed gedaan er zo even tussenuit te zijn. Mijn zoon en dochter hebben nog nooit zo iets meegemaakt in hun nog korte leventjes, (behoudens een keer een dagje naar Pony Park Slagharen) dus die waren door het dolle heen dat ze ook eens echt op vakantie gingen. Mijn oudste had gelukkig een paar dagen vrij van school gekregen voor deze speciale kans, anders hadden we niet kunnen gaan.

De beste vakantie ooit

De kinderen hebben het super naar hun zin gehad. Het was rustig op het park en daardoor kregen ze alle aandacht van het animatieteam! Iedere ochtend begon om 10.00 uur met het animatieprogramma met knutselen en allerlei andere leuke dingen, waar ze enthousiast aan meededen. En ook de kinderdisco was geliefd.

Veel gezwommen

Natuurlijk hebben we ook veel gezwommen. Ze waren niet weg te slaan uit het zwembad. De dagen waren eigenlijk te kort, want ook de trampoline en de speeltuin waren gewilde speelplekken. Een keer hebben we ‘glow in the dark golf’ gedaan, wat een hele speciale ervaring was.

Knuffels voor Koos Konijn

Maar de grootste hit voor mijn dochtertje was toch wel Koos Konijn zelf. We hadden voor die tijd nog nooit van Koos Konijn gehoord, maar mijn dochtertje van 4 was op slag verliefd. Toen we aankwamen op het park (mijn broer heeft een auto en kon gelukkig mee samen met mijn schoonzus anders was het vervoer lastig geworden) werden we bij de receptie opgewacht door Koos Konijn. Mijn dochtertje sprong pardoes de auto uit en vloog Koos Konijn in de armen om te knuffelen. Ze bleef hem alle dagen steeds opzoeken en achter hem aanlopen. Ook hij had alle aandacht voor de kinderen. Er is wat geknuffeld hoor en natuurlijk op de foto! Heel schattig!

 

‘Heel fijn om er even tussen uit te zijn, de ontspannen en rustige omgeving heeft mij en mijn kinderen goed gedaan’- Nathalie

 

Super blij met de bonnen

We hadden een fijn huisje voor 6 personen. Ruimte genoeg voor mij, mijn kinderen, mijn broer en schoonzus. Mijn moeder is ook nog geweest, die paste er makkelijk bij. Voor fietsen was ook gezorgd. We hebben daar dankbaar gebruik van gemaakt en een beetje in de omgeving gefietst, maar ook in het park zelf waren de fietsen super handig. We kregen allerlei bonnen waarmee we pizza’s konden halen bij de pizzeria, een gezinszak patat bij de
snackbar en een ijsje. Zelfs een bon voor verse broodjes en croissantjes. SUPER blij mee, alles was uitstekend verzorgd!

Mijn zoon en dochtertje willen volgend jaar weer! Ik volg nu een opleiding in de ouderenzorg en hoop dan ook dat ik volgend jaar zelf in staat ben om die wens uit te laten komen!
Super bedankt Koos Konijn en Reis met je Hart dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor ons!

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020

Preferred partners
anvr anbi