"Zo mooi dat we dit aangeboden hebben gekregen! ~ Daniëlle"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: Koos Foundation
Lelystad

Voor mijn zoon was het heerlijk, alsof je 3 weken op vakantie bent geweest."

We zijn een ondernemend gezin en houden veel van de natuur. We hebben fietsen gehuurd op het park en zijn de omgeving gaan verkennen. We hebben de fiets gepakt en zijn het landelijke dorpje Borger doorgefietst. Het winkelcentrum was zelfs op zondag open. Heel gezellig.
Ook hebben we de Mammoet route gefietst. Deze bracht ons helemaal langs de Hunebedden, een mooi overblijfsel uit de prehistorie. Heel indrukweekend en leerzaam. Mijn zoon zit in groep 8 en vond het reuze interessant. Hij zei “dit soort dingen moet je eigenlijk op schoolreisje doen mam, hartstikke leuk.”

 

 

 

Het boomkroonpad was erg leuk on te doen samen. De Mammoet route is ook een aanrader! Deze brengt je langs belangrijke historische plekken in de omgeving. Met de verrekijker konden we plekken zien waar preshistorische kampen hebben gestaan.

We zijn naar het zwembad geweest op Vakantiepark Lunsbergen met de fiets (kwartiertje fietsen), omdat het zwembad op ons park in onderhoud was. Dit was erg leuk.

Het huisje was netjes en schoon en lag aan een meertje. Zoveel groen rondom het huisje en in het park, echt een fijne prikkelvrije omgeving. Mijn zoon vond het heerlijk om lekker rond het park over het strandje heen te lopen.

We hebben gebowld en een heerlijke, grote pizza gegeten. Wat een geweldig fijn weekend hebben we gehad. Intens genoten!

 

 

"De rustige omgeving deed mijn zoon echt goed. Als moeder kon ik alles even loslaten."

Dit avondje uit vond plaats in de winter van 2024

Preferred partners
anvr anbi