"We hebben de tijd van ons leven gehad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Heerlen

Nerissa en kids in Vakantiepark Weerterbergen

Nerissa is afkomstig uit Zuid-Afrika en is geheel buiten haar schuld in een benarde positie geraakt met financiële problemen door haar ex-man, schrijft de hulpverlening. 'Ze is keihard bezig met haar kinderen om de Nederlandse taal leren zodat ze kan gaan werken. Ik zie mevrouw alles doen om het beste te regelen voor haar kinderen en ik vind dat mevrouw een steuntje in de rug verdient.' Zo fijn dat Reis met je Hart en de Koos Foundation, Nerissa en haar 2 kinderen een paar onbezorgde dagen konden bieden. Hieronder lees je hoe ze het gehad hebben.

Genoten!

We hebben zó genoten! Het personeel was ontzettend aardig en het huisje was zó mooi, we konden bijna niet geloven dat dit voor ons was. De glijbaan en schommel in de tuin waren een groot succes. De kids vonden de stapelbedden ook het einde!

Een enorme verrassing was ook het boodschappenpakket dat op tafel stond - de chips werden gelijk soldaat gemaakt door de kinderen. Voor mij was het Rituals pakket dat in het pakket zat hét toppunt van luxe!

Stapelbedden waren een hit

Stapelbedden waren een hit

Pizza bakken

We mochten ook een pizza afhalen die niet alleen super lekker was, maar vooral ook een hele beleving was om te mogen zien hoe die werd klaargemaakt en werd gebakken. De kinderen mochten op een verhoging komen staan zodat ze het goed konden zien. Je begrijpt dat die pizza nóg lekkerder smaakte!
En ook de ijsjes waren een zeer welkome traktatie:-)

dansen met het animatie team

dansen met het animatie team

Super animatie team

De kids waren niet weg te slaan bij het animatie team. Die waren zo leuk met de kinderen en organiseerden zulke leuke activiteiten dat ze aan alles mee wilden doen. Er werd geknutseld, gedanst en natuurlijk Koos Konijn ontmoeten!

Range Rover

Heel stoer was natuurlijk het rijden in de jeep en het waterfietsen.

 

" Ik kon niet stoppen met glimlachen'- Nerissa" 

 

Viltstiften in de aanslag:-)

Viltstiften in de aanslag:-)

Bosrijke omgeving

Het park ligt in een prachtige bosachtige omgeving, omringd door hele mooie natuur en ook dat was genieten.

Tijd van ons leven

Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken...we hebben de tijd van ons leven gehad. De glimlach is niet van mijn gezicht geweest!

Ook dank aan mijn buurman die zo lief was om te brengen en weer te komen halen.

Van ons allemaal een dikke knuffel
Nerissa

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2022.

Preferred partners
anvr anbi