"Hier wide ik wel blijven wonen."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Nieuwerkerk aan den IJssel

Nico en zijn gezin

Nico doet al jarenlang ondanks zijn matige gezondheid vrijwilligerswerk en heeft twee dochters van 17 en 8 jaar. Hij was enorm toe aan even rust en ontspanning. En die kreeg hij volop in de aangename vakantiewoning van Slapen op de Heide, in het zogenaamde Boshuis. Dit ligt in een natuurgebied, vlakbij de Belgische grens en niet ver van Breda. De vakantie werd een mooie mix van genieten van rust en leuke activiteiten. Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Slapen op de Heide.

Fijne ontvangst

“Met een geleende auto kwamen wij bij het Boshuis aan. De eigenaresse bleek een hele aardige vrouw te zijn. Ze had al voor van alles gezorgd. Er lagen de nodige schone handdoeken klaar, zaken als toiletpapier en afwasmiddel waren er genoeg voor ons hele verblijf en er stond zelfs houtskool voor de barbecue. Dat hoefden we dus allemaal niet meer zelf te halen.”

Mooi huis met mooie ligging

“Het boshuis is keurig ingericht en goed onderhouden. De ligging in het groen bij een grote vijver is prachtig. Het ging onze verwachtingen zelfs ruimschoots te boven. Ik had er zo willen blijven wonen.”

De omgeving

“Het huis bevindt zich aan de rand van natuurgebied De Strijbeekse Heide. We hebben hier mooie, maar niet te lange wandelingen gemaakt, o.a. rond de plassen in het gebied. Fietsen kan hier ook prima, maar vanwege mijn knieën is fietsen voor mij geen goed idee. In de schuur stonden twee fietsen klaar maar die moesten wij dus laten staan.”

Naar de Beekse Bergen

“Met de auto zijn wij naar de Beekse Bergen gegaan en daar het safaripark ingereden. Zaten we midden tussen allerlei wilde dieren! We zijn die dag de hele dag weggeweest.”

 

"Het was nog veel mooier en relaxter dan we hadden verwacht" Nico

 

Lekker ontspannen

“We kwamen vooral voor onze rust en ontspanning en die hebben we nog veel meer gekregen dan we hadden gedacht. Vier weken voor de vakantie heb ik een kaakoperatie gehad waarvan ik nog herstellende was. De vele rust heeft daar volgens mij een hoop goed bij gedaan. In en rond het Boshuis was het heel aangenaam en ook het weer werkte perfect mee. Het was vrij warm, maar doordat je bij de bossen zat was het er goed uit te houden. We hebben ook heerlijk gegeten en gezellig bij het huis gebarbecued.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Slapen op de Heide.

Deze reis vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi