"Een onvergetelijke herinnering"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Den Haag

Nicole

Nicole is alleenstaande moeder met 2 kinderen in de puberteit en heeft een nare periode achter de rug met financiële problemen en huiselijk geweld. Op vakantie gaan kan bruin dan ook niet trekken, maar ze zou er zo graag eens onbezorgd met haar kinderen een paar dagen weg tussen uit willen. Ze was dan ook superblij dat ze via Reis met je Hart het aanbod kreeg om in de schoolvakantie een paar dagen naar Blooming Hotel in Bergen aan Zee .

Blooming… meer dan een hotel

Het hotel schrijft op haar website dat Blooming meer is dan een hotel, een landhuis en een strandpaviljoen. ‘Blooming staat voor onvergetelijke herinneringen in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Met heerlijk slapen, eten en drinken, vriendelijke en hulpvaardige medewerkers en een inspirerende omgeving. Bij Blooming kun je jezelf zijn en tot jezelf komen en Blooming wil iedere gast blijvende, onvergetelijke herinneringen bieden’

Een onvergetelijke herinnering

En dat klopt 100% zegt Nicole! We hebben het geweldig naar ons in gehad en het is een onvergetelijke herinnering. Het personeel was super aardig voor mij en mijn kinderen. In den Haag waar ik woon, word ik als Antiliaanse wel eens gediscrimineerd, maar hier niet hoor. Iedereen behandelde ons heel goed.

Aparte huizen in Bergen

Het was erg leuk, even weg van alles. We kregen fietsen van het hotel te leen en zijn een paar keer naar het dorp en de duinen gefietst. Bergen heeft een gezellig centrum en van die aparte huizen!!Allemaal anders dan den Haag. Echt leuk, alleen beetje koud, maar dat heb je in de winter.

Zelf pizza maken

Heel lekker eten. Mijn zoon van 12 is enorm in de groei en die eet echt heel veel. Ze waren zo lief om een extra portie voor hem te maken omdat hij nog honger had. Wat ook heel erg leuk was, dat de kinderen op een avond zelf een pizza mochten maken samen met medewerkster van het restaurant.

 

"We voelden ons hier zo welkom!" Nicole

 

Pootje baden in luxe badjas

We hadden een fijne grote familiekamer. Mijn zoon en dochter hebben lekker gezwommen in het zwembad van het hotel. Ik niet hoor, maar wel in zo’n zachte badjas aan de kant toegekeken en even met mijn benen in het water gehangen. Mijn zoon heeft ook in de sauna gezeten, dat kon ik niet met mijn hartklachten.

Dit verblijf werd mogelijk gemaakt dankzij Blooming Hotel Bergen.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020.

Preferred partners
anvr anbi