"Het was 100% vakantie"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Bolsward

Noella en haar kinderen

Noella, moeder van 4 kinderen, heeft het financieel niet breed en met 4 kids op vakantie gaan zat er dan ook echt niet in. Hoe mooi was het dat ze via Reis met je Hart de mogelijkheid kreeg om een lang weekend naar Koos Konijn Weerterbergen te gaan.

Echt vakantiegevoel

De kids stonden al vrijdagochtend vroeg klaar om weg te gaan, maar toch eerst nog een paar uur naar school. En toen was het eindelijk zover. Met de geleende 7-seater, volgestouwd met bagage, 4 kinderen en 2 volwassenen (de vader van de kinderen was ook mee), zijn we vertrokken om Nederland in de lengte te doorkruizen. Vanuit het Noorden van het land is het best een lange reis naar Limburg, maar juist die lange rit gaf al echt het gevoel dat we op vakantie waren.

Verrassingsbonnetjes

We kwamen precies om 15.00 uur aan en kregen bij het inchecken met de sleutel van het huisje ook gelijk van allerlei bonnen voor eten en activiteiten. Wat een mooie verrassing. Ook stonden er fietsen klaar zodat we ons makkelijk over het park konden verplaatsen. Geweldig verzorgd! En het huisje was perfect, van alle gemakken voorzien. Lekker ruim, met mooie keuken met vaatwasser en 3 slaapkamers. Alles zat erop en eraan.

6D film….Super Cool

Het weer was niet geweldig, daarom hebben we van de omgeving eigenlijk niets gezien maar er was veel te doen in het park en gelukkig was bijna alles overdekt. Er was voor elke leeftijd wat leuks. We hebben alles gedaan wat we konden doen. De oudste 2 gingen steeds samen lekker zwemmen of aan andere activiteiten meedoen. In de ochtend was er animatie voor de 2 jongsten met Koos Konijn en lekker klimmen en klauteren. Ook het trampoline springen was leuk en met zijn allen naar de 6d film….dat was super cool. De oudste kreeg een bandje voor de chillzone, met onder meer spelcomputers, waar alleen de ‘oudere’ tieners naar toe mochten. Je zag hem groeien! We hebben ons geen moment verveeld. Buiten die dingen die we met zijn allen als gezin deden, was er ook ruimte om 1 op 1 met de kinderen iets te doen, zo ben ik met mijn dochter naar de Bingo geweest en hebben ze ook met hun vader quality time doorgebracht.

Verse broodjes

Het toppunt van luxe was wel dat we iedere ochtend heerlijk verse broodjes in het huisje bezorgd kregen en het hele uitgebreide gourmet pakket. Daar hebben we met zijn allen enorm lekker van gegeten. Maar ook de appelflappen, de pizza’s en de snacks uit de snackbar die we mochten afhalen waren heerlijk. Heel fijn dat we ook zakgeld mee hadden gekregen voor boodschappen en we de kinderen ook op een ijsje en wat snoepjes konden trakteren.

 

‘Zo fijn dat mijn kinderen ook eens een zorgeloze vakantie konden meemaken’- Noëlla

 

Onbezorgde vakantie met dubbel genieten!.

Onbezorgde vakantie met dubbel genieten! Het was echt een geweldige en vooral een onbezorgde vakantie! We hebben allemaal genoten en ik dubbel. Want als je ziet 1. dat je kinderen het naar hun zin hebben, ik dan geniet je daar zelf ook van. 2. Met al het eten dat we kregen, betekende dat niet hoefde ik te koken, me niet druk hoefde te maken over boodschappen doen waarbij ik ieder dubbeltje moet omdraaien.

Koos Konijn knuffel als verrassing

100% een echte vakantie….. met als souvenir niet alleen alle mooie herinneringen maar voor de kids ieder ook een grote Koos Konijn knuffel die ze vol trots op school hebben laten zien. We hebben allemaal, behalve de jongste met de echte Koos Konijn geknuffeld. Dat vond ze toch echt te eng, maar die knuffel laat ze niet meer los.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019

Preferred partners
anvr anbi