"'We hebben genoten met zijn allen. Het was perfect!'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amstelveen

Nora

Nora was in tranen toen zij door Reis met je Hart werd benaderd voor een mini-vakantie naar Koos Konijn Hunzedal. ‘Ik geloof niet in sprookjes, maar dit is er toch echt wel een. Dit betekent zoveel voor ons! Mijn kinderen (8 en 11) zijn nog nooit echt op vakantie geweest en ik gun het ze zo! '

Voorpret

Ik heb het mijn kinderen gelijk verteld zodat ze vooraf konden uitzoeken wat we zouden kunnen gaan doen ter plekke. Alleen die voorpret was al geweldig….Ze konden niet wachten! Met zijn vijven (een vriendin en haar zoon mochten ook mee) met de trein en de bus was al een hele beleving op zich. Omdat er werkzaamheden aan het spoor waren, werden er door de NS bussen ingezet, wat keurig geregeld was. De buschauffeur was heel erg aardig en hielp ons heel fijn met de bagage.

VIP behandeling

We werden vanaf het moment van aankomst als VIP behandeld. Je voelt je echt heel speciaal …ik voelde me als een prinsesje… superfijn.
Heel leuk en fijn huisje, alles zat erin. Met terras en eigen speeltuin aan het water. Een pakket met allerlei boodschappen stond op tafel. En zo luxe…voor alle dagen een Rituals pakket!!!! Niet zo maar wat shampoo en zeep…..RITUALS!

En dan die super grote pizza’s
Tegen inlevering van een van de bonnen, konden we pizza’s bestellen. We dachten dat het kleine pizza’s zouden zijn maar ze waren super groot en heel lekker! Daar hebben we de volgende dag ook nog van gegeten.

Super gemoedelijke sfeer

De eendjes en ganzen kwamen elke dag even langs. Die werden natuurlijk door de kinderen gevoerd al vonden ze dat wel wat spannend. (het zijn echt stadskinderen)

Zo veel te doen!

Alle vouchers die we bij het ontvangst kregen hebben we gebruikt. Er was heel veel te doen: bowlen, boogschieten, midgetgolf. Het park was goed bezet, maar nergens was het te druk. Ik ben nogal van het plannen en konden overal zonder problemen reserveren. Ook in het zwembad was het niet druk omdat je vooraf moest reserveren.

Het speeleilandje was ook een van de favorieten, al vond niet iedereen dat zand tussen je tenen heel fijn . Je kon ernaar toe waden en ook met de waterfiets het meer rond trappen was geweldig.

 

"We werden echt als vip behandeld. Ik voelde me als een prinses… superfijn " 

 

Ouder-kind toernooi

Iedere avond hebben we een wandeling gemaakt langs meer. We hebben ook geboft met het weer, dat was echt heerlijk. Zondagavond was een ouder-kind toernooi waarmee mijn vriendin en haar zoon een bal hebben gewonnen. Ze hebben nog nooit iets gewonnen, dus ook dat was heel speciaal. Super trots!

Heel veel dank voor de geweldige tijd die wij hebben mogen meemaken. We hebben genoten met zijn allen. Het was perfect! Mooie aftrap voor de zomervakantie. Voor de kinderen echt de eerste keer om zoiets mee te maken. Ooit wel een dagje uit, maar nog nooit zoiets. Kunnen ze nu ook eens op school vertellen dat we op vakantie zijn geweest.

Wij wilden natuurlijk ook de hunebedden nog bezoeken maar daar zijn we niet eens aan toegekomen, want zoals mijn dochter zei, er was zoveel te doen! Nogmaals mijn dank voor deze mooie ervaring!!

We hebben herinneringen gemaakt.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2021.

Preferred partners
anvr anbi